Este simplu: refuza-l orice ar fi! Nu vreau sa-ti subestimez personalitatea, insa cred ca ai totusi o varsta destul de frageda incat sa-ti poti da seama cat si cum te iubeste acest baiat. Poate nici tu nu-l iubesti cu adevarat de fapt, poate totul e o iluzie nevinovata. Parerea mea este ca nu ar trebui sa cedezi presiunilor lui. Aveti destul timp sa ajungeti si la sex, iar daca intr-adevar el tine la tine, mai poate astepta... Aveti tot viitorul in fata daca va este dat sa fiti impreuna, asa ca nu vad nicio graba.
Cred ca intrebarea asta se atribuie la persoane si mai mici si mai mari. din cate ai spus, as intelege ca baiatul asta vrea decat sex de la tine, nu o face.Esti expusa la multe boli, colega mea a facut-o la 12 ani si si ea crede ca e ceva normal, dart nu e, deai avea macar 16, dar nici buletin nai. Ce vrei de la viata? Sex cu riscul ca poti face tot felul de boli de la care poti muri, sau sa astepti inca cativa ani, 3-4-5?
Ai 13 ani, baiatul asta cati ani are de nu se gandeste, in primul rand tu nnu vrei deci ar trebui sai expplici asta.
Daca te iubeste va intelege, nu trebuie sa fii panicata daca asa e, se rezolva foarte simplu.
El pare as dori sa-si piarda virginitatea cat mai curand, si tu esti pe cala sa fii prima lui "femeie". Sunt mai mult ca sigur, asa cum sunt sigur ca-i 7 dec. ca-ti va da papucii dupa ce va primi ce doreste de la tine. Sigur nu de la primul act sexual, dar fii sigura ca nu te va duce la altar. Mai bine asteapta sa fii mai matura, sa-ti poti alege partenerul cand vei fi pregatita, nu zorita. El nu te iubeste asa cum vrei sa crezi, asa ca nu te minti singura, nu te va iubi ca persoana dupa ce veti face "dragoste". El va cauta alta, si alta, ca nu se va multumi cu tine, va dori sa experimenteze si alte "scorburi" ale altor veverite. Parerea mea, asteapta sa mai cresti.
Buna in primul rand ideea este urmatoare, u ai doar 14 ani si jumatate multi inainte eu nu stiu de ce oare va complicati cu fel de fel de ganduri de acest gen NU crezi ca tipul acela poate mai devreme sau mai tarziu o sa te lase? Gandeste ai doar 14 ani! Stai cuminte in banca ta, pune mana pe carte si invata si daca el te iubeste sa te iubeasca si fara dragoste... iar dulcegariile astea de ingeras dragalas, bebel scump sunt lucruri pe care inca nu e momentul ca el sa le spuna si u sa le simti! Stapanestete si stai relaxata In concluzie NU faci dragoste Motiv: Peste anii ai sa regreti te pup cu drag si toate cele bune
Buna in primul rand ideea este urmatoare, u ai doar 14 ani si jumatate multi inainte eu nu stiu de ce oare va complicati cu fel de fel de ganduri de acest gen NU crezi ca tipul acela poate mai devreme sau mai tarziu o sa te lase? Gandeste ai doar 14 ani! Stai cuminte in banca ta, pune mana pe carte si invata si daca el te iubeste sa te iubeasca si fara dragoste... iar dulcegariile astea de ingeras dragalas, bebel scump sunt lucruri pe care inca nu e momentul ca el sa le spuna si u sa le simti! Stapanestete si stai relaxata In concluzie NU faci dragoste Motiv: Peste anii ai sa regreti te pup cu drag si toate cele bune
Nu cumva sa faci asa ceva.ai timp de ai sa fi satula crede-ma.si daca te iubeste cum zice el atunci ar trebui sa te astepte. dar nu cred ca te iubeste, daca te-ar iubi te-ar astepta si te-ar intelege.ar trebui sa te mandresti ca esti virgina.si in viitor cand te mariti ai sa-mi multumesti pentru asta.pa
Mai nu ti recomand sa incepi viata sexuala,> graba strica treaba>, eu am avut o relatie de la 14 ani si a durat pana la 18 am crezut ca ma casatoresc cu respectivul si uite ca nu a fost sa fie, am regretat ca mi am inceput viata sexuala la 16 ani, nu mi imaginez cum ar fiii la 14. esti inca un copil traieste ti copilaria. exista o vb toate la timpul lor. a ti incepe viata sexuala consta a incepe responsabilitatiiile, grijile, ex: sa nu ramai gravida, sa te duci periodic la ginecologie, plus ca baiatul care te iubeste te asteapta. raspunde mi la o intrebare. vrei sa te maturize ziiii,?
Dupa cate vad pretenul tau nu vrea decat sa se culce cu tine, in primul rand esti prea mica pentru ati incepe viata sexuala, cum poate sa se gandeasca la sex, nu-si da seama ca sunteti minori, cum adica o sa stie ca esti doar a lui, asta e pentru a te face sa te culci cu el. Daca ar tine cu adevarat la tine nu ti-ar cere asa ceva, ar trebui sa tina cont de dorintele si principiile tale. Tu gandeste-te bine daca asta iti doresti, sa-ti incepi viata sexuala la o varsta atat de frageda, vezi sa nu regreti mai tarziu, mai ales ca inca nu esti dezvoltata din punct de vedere biologic. Te sfatuiesc sa-i spui prietenului tau ca nu vrei sa-ti incepi viata sexuala, pentru ca nu esti pregatita si daca tine cu adevarat la tine sa te astepte si sa nu te preseze.
La varsta ta relatiile sunt pasagere, anul asta unul la anul altul, este si normal sa fie asa.Trebuie sa stii ca baietii incerca, asta e menirea lor.Nu poti sa faci un asemenea pas, inca nu ai cunoscut si alti baieti ca sa vezi daca este "alesul" sau nu.Mai sunt si alte "problemutze2 destul de grave, tot timpul noi de dam cu capul de pereti aici pe site sa va explicam ca uterulsufera niste schimbari la varste fragede, este intr-o continua schimbare pana la varsta maturitatii.Actul sexual in sine presupune niste riscuri care iti pot pune viata in pericol. Tu singura spui ca este prea devreme, normal. Uterul, de fapt gatul-colul uterin(uterul are forma de para, sa spunem ca locul in care este asezata codita fructului este colul uterin )cum spuneam, colul uterin poate suferi leziuni datorita presiunii penisului si aceste leziuni in timp se pot altera si te poti imbolnavi de cancer.Nimeni nu spune sa nu faceti sex, dar sa ganditi un pic inainte de a lua niste decizii.Mai sunt bolile care nu se vad cu ochiul liber, hepatita este o boala virulenta si mai agresiva decat sida, si se poate descoperi doar la niste analize foarte amanuntite, bolile de transmisie sexuala, stim toti baietii au grija(pe naiba), poti ramane gravida... o lista lunga, ce sa mai.Noi nu suntem mama ta, dar avem varsta aei si am trecut prin aceeasi perioada ca si tine de aceea vrem sa intelegi ca nimeni nu este in contra, doar ca trebuie sa fii un pic mai matura si sa iti vezi binele, daca tu nu te iubesti -nimeni nu o sa o faca, cand vei avea nevoie de cineva langa tine o sa dispara si prietenul si amica ta, vei ramane singura iar singurul sprijin sunt parintii.Gandeste de 1000 de ori inainte de a lua decizii, si daca tipul continua adu. l aici si sa ne explice ce riscuri isi asuma in cazul in care se intampla ceva cu tine, exemple cum ca si :altele o fac cu prietenii lor si nu au nici pe naiba nu merg ca motivatie.Fii desteapta!
Draga mea poate sa te astepte mult si bine si eu am 14 ani si m am gandit sa o fac cu prietenu meu care ma iubeste de moare si i am zis nu de foarte multe ori sa vad daca ma lasa si nu a facut o a zis ca o sa aiba rabdare cu mine pan ce vrea eu... a zis ca poate sa stea p uscat pentru ca ma iubeste prea mult si nu vrea sa ma streseze dar nici la alta nu l lasa inima sa mearga...stai linistita scumpo baieti mai sunt lasa l dracu sa si caute alta poate doar te ai obisnuit cu el si nu l iubesti nu o fa ca dupe aia o sa ti para rau fii fata desteapta si traieste ti copilaria