| MValentin a întrebat:

Am o intrebare ce ma macina pot avea o relatie cu o vara de gradul 2? imi place de ea si ea de mine ce sa fac este pacat si casatoria intre rude de gradul 2 e pacat? e adevarat ca ies copii handicapati? si pot avea doar o relatie atat? daca raspunsurile sunt bune pot ajunge si la casatorie? sunt foarte tulburat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problemele pe care le poti avea sunt cu familia voastra extinsa. Multi ar putea stramba din nas si ar putea sa va spuna fel de fel. Din punct de vedere legal relatia este OK. Copiii handicapati ies dupa generatii de casatorii de genul asta, nu din prima. Daca, Doamne-fereste, vi s-ar intampla, nu asta ar fi motivul.

| MValentin explică (pentru anonim_4396):

Merci pentru raspuns dar am o intrebare cati ani ai?

10 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Casatoriile nu sunt permise pana la rudele de gradul IV inclusiv. Voi ca veri de gradul 2 sunteti rude de gradul VI, deci nu exista nici un fel de ingradiri.

Nu, nu ies copii handicapati.

Restul ce zic diverse persoane religioase cu pacate si alte aiureli nu-s decat povesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana sa ajungeti la casatorie este cale lunga, timp in care or sa va toace societatea, rudele si mai ales autoritatile cand ajungeti sa depuneti acte la starea civila.

mai tarziu s-au mai devreme o sa va despartiti cu scandal si foarte multa ura, intrucat considera ca nu s-a implinit sentimental si sexual, pentru simplul fapt ca nu a avut un strain in brate ci o ruda.

Chiar si tu, mai tarziu o sa ajungi sa vrei altceva, o sa va macine constiinta si totul o sa termine urat.

Prin urmare, nu te judec, nici nu am cum, doar ca este impotriva firii, stati mai departe unul de altul, mai si certati-va, exista o fata undeva si pentru tine, exista unbaiat si pentru ea undeva care o asteapta, nu-i strica reputatia si viata, o poti duce in stare sa-si urasca viata, bafta!

| MValentin explică (pentru anonim_4396):

Cati ani ai (sa ma conving nu minit la varstra), si esti sigura ca se va intampla asa?

Răspuns utilizator avertizat
| PinkIceCream5 a răspuns:

Hei,nu e deloc OK... Încearcă sa o uiti, pentru ca poarta același sânge ca si tine si familia voastră clar nu ar fi de acord cu asta, vorbește cu alta fata si încearcă sa treci peste asta. Nb, succes!

| MValentin explică (pentru PinkIceCream5):

Taci muiere

| PinkIceCream5 a răspuns (pentru MValentin):

Mars! Vorbește frumos ca eu nu am jignit asa ca ciocu' mic sa nu incep euwinking

| MValentin explică (pentru PinkIceCream5):

laughing Eram iritant in acel moment ma gandeam la ea, sti tu senzati de astea laughing)))

| BURCILUCIAN a răspuns:

In Italia stiu ca nu este nimic in neregula, dar aici?