| IsiR a întrebat:

Am o intrebare : Ce Sa Faac? nu sunt sigura dar de... un timp ( o sap) iubitul celei mai bune prietene ( sunt impreuna de 4 luni) ma saluta tot timpul, vb cu mine mai des ( si pe facebook), cand suntem in grup sta langa mine si azi cand ne-a zis pa ( mie si prietenei mele) a sarutat-o si apoi s-a uitat la mine si a zis pa si a stat pana i-am zis si eu pa dar se uita in ochii mei! a mai avut el iubite dar chiar pare s-o placa pe pr mea nu pe mine! + ca eu am ajutat la "construirea " relatiei! Cum sa-l fac sa ii acorde ei atentie nu mie? Help! Funda!

4 răspunsuri:
| vasirapp a răspuns:

Da-i de inteles ca il respingi!

| gabi911 a răspuns:

Mda, menage a trois

| kirin a răspuns:

Un raspuns ar fi sa te distantezi putin de el. poate nu o sa-ti fie usor daca iti este un amic foarte bun dar incearca asa.

| Iulia26 a răspuns:

Orice ar fi, sa nu ii accepti avansurile! Nu trebuie sa iti lasi prietena pentru un baiat care va pleca de langa tine la un moment dat! In plus, codul fetelor spune ca nu ai voie sa te intalnesti cu fostul prietenei cele mai bine indiferent ce sentimente are aceasta pentru el. Ar fi deranjant si pentru ea si pentru tine. Bafta!