| 0SomeOne0 a întrebat:

Am o intrebare:Cum iti dai seama ca cineva te iubeste cu adevarat?(o iubire profunda.nu cum sunt in ziua de azi relatiile)Desigur, cred ca o astfel de iubire exista si in zilele noastre, dar este foarte greu de gasit.Stiu doua filme care, cred eu, explica cel mai bine acest tip de iubire:
-A walk to remember
-Romeo si Julieta(sau cartea)

4 răspunsuri:
| LilySwan a răspuns:

Ceaus happy Imi place ca ai pus intrebarea aceasta, cred ca toti ar trebui sa meditam asupra.
Toti ne dorim ''iubire'', dar cand vine momentul sa o daruim, putini stim ce inseamna cu adevarat iubirea. Iubirea pasionala, curata, puternica, eterna, capabila de sacrificii ...mmmm...nu prea e la moda. Acum e la moda sa fii independent si sa te potrivesti in pat? Sincer, ma intristeaza viziunea promovata azi in anumite cantece si videoclipuri, a unor tineri care vor sa-si satisfaca doar curiozitatea sexuala. Eu cred, ca si fetele si baietii vor sa simta iubire in adancul sufletului.
Cred ca iti dai seama daca cineva te iubeste, pe termen lung; daca ramane fidel, intelegator, interesat de dorintele tale, mereu implicat in ceea ce intareste cuplul. Pe termen scurt, iubirea e pasiunea ce cauta satisfactie si extravaganta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma iubesti?

| 0SomeOne0 explică:

@Andreea Din pacate, nu cred ca iubesc pe cineva anume, eu doar visez la o iubire adevarata(...si visez de foarte mult timp)Nu imi place cand vad oameni care se despart de "persoana iubita" in 2-3 zile sau se leaga de acea persoana doar ca sa para mai interesanti, sa stie lumea ca au iubit/iubita(ei doar se folosesc de acea persoana). Sunt de acord cu tine, iubirea adevarata e foarte greu de gasit.
Multumesc!

| Andreea_4778 a răspuns:

Buna. Da, exista. Dar trebuie sa lupti pentru ele de cele mai multe orisad.
Sa revenimhee hee. Tu iubesti persoana respectiva?
Nu cred ca e asa usor sa afli dar se vede din ceea ce face. Daca e alaturi de tine, daca ar face multe lucruri ca voua sa va fie bine...Lucruri din astea.
Si incearca sa vezi ce simti atunci cand tii persoana respectiva in brate. Daca o iubesti cu adevarat te vei simti unul si acelasi cu ea.Vei simti ca si cum ati fi legati. Daca tu simti ca te respinge sufleteste, nu inseamna neaparat ca nu te iubeste.Incearca sa vezi daca simti vreodata ca sunteti legati, ca sunteti una si aceeasi persoana.Este un sentiment extrem de placut, care nu poate fi exprimat in cuvinte.
Daca esti atent, iti vei da seama daca te iubeste.Fii atent la toate lucrurile. Uita-te in sufletul ei si al tau;-).

Sper din suflet sa-ti dai seama;-)). Iubirea adevarata e greu de gasit si pentru a o pastra trebuie sa luptisad. Asa ca ai grija si nu trage concluzii pripitesad.