Gândeşte-te ce vrei: ori crize, ori iubit. Bărbaţii vor linişte, dacă îl mai f*** la cap mult, o să te părăsească 100%. Pur şi simplu trebuie să îl respecţi şi când îţi vine să-ţi dai drumul la gura aia prostă, să ieşi din încăperea în care e şi el, eventual poţi încerca să faci ceva treabă până îţi trece.
Mi-e foarte greu, vad cum distrug totul, l-am schimbat chiar si pe el. A ajuns sa ma roage sa nu distrug totul...
Si eu am trecut prin asta,eram obsedat de ea, o urmaream secunda de secunda, sti la un moment dat vezi chesti sf, devi paranoic si suferi crezand asa ceva, daca ai motive rationale e ok daca ai niste indoieli dar nu obsesie compulsiva, dar tu chiar il iubesti sau esti obsedata de el?
Cupleaza creierul si foloseste-l, ca altfel risti sa pui baiatul ala pe fuga si ramai singura!
Gelozia este o boala grava, care necontrolata duce la distrugerea relatiilor, la nefericire, la despartiri, singuratate, depresie.
Formele de gelozie mai usoare se pot trata prin participarea la sedinte de psiho-terapie sustinute de PSIHOLOGI, starile de gelozie medie se pot "trata" si/sau ameliora prin sedinte si tratamente prescrise de un medic PSIHIATRU. Iar in cazul in care gelozia ta este "obsesiva" atunci poate fi considerata ca fiind o BOALA PSIHICA extrem de grava si din pacate de cele mai multe ori....INCURABILA. In cazul in care o persoana este afectata de aceasta afectiune efectiv mintala si poseda si un caracter certaret, cicalitor, enervant si exteriorizari mai mult sau mai putin "agresive" situatia poate deveni tensionata si din acest motiv relatia sa degenereze si in final esueze. Gandeste rational si fereste-te sa ajungi o asemenea fata/femeie cu un caracter "IMPOSIBIL" de suportat pana nu este tarziu. Multa sanatate!
Hm recomandarea mea este sa megi la un terapeut si sa-i spui problema, daca afli cauza, atunci rezolvi problema.
Nu mai fii geloasa,incearca sa te calmezi,incearca sa te abtii atunci cand simti ca nu mai poti sa faci fata situatiei si vrei sa te certi,mergeti la un psiholog de cuplu,incearca tu singura sa nu mai fii geloasa, dar iti spun, esti geloasa fiindca il iubesti foarte mult, este ceva normal sa fii gelos cand iubesti cu adevarat, dar exagerezi.
Exagerez, vad lucrul asta. Va multumesc mult