| anonima56565 a întrebat:

Buna am o intrebare cum sa uit pe cineva pe care l-am iubit mult el doar s-a jucat cu mine si cu sentimentele mele?

6 răspunsuri:
| Cupcake a răspuns:

Stiu cum e. Dar oricat as vrea sa te ajut nu prea am cum. Nimeni nu prea are. Timpul le rezolva pe toate. Nu exista o reteta pentru asta. Tot ce poti face este sa-ti ocupi timpul in asa fel incat sa nu mai ai cand sa te gandesti la el. Sper ca te-am ajutat.Pup

| ribe a răspuns:

Cauta virgule

| Stellla21 a răspuns:

Nu trebuie sa uiti! trebuie sa te razbuni! sa-l blestemi si sa-i dai acatiste de rau! nu merita uitare din partea ta, ci durere! Fii neiertatoare!

| Stellla21 a răspuns:

N-ai cum, omoara-l! happy

| Oana92 a răspuns:

Daca ai poze cu el, amintiri, sterge-le sau pune-le intr-o cutie, in cel mai ascuns dulap. Apoi iesi din casa, nu singura, ci cu prietenii, gaseste un hobby si ocupa-te de el, ai grija ca mereu sa ai timpul ocupat cu ceva. Nu te mai uita la pozele lui, la conturile lui de fb sau ce alte chestiide genul asta mai exista, nu mai povesti despre el si nu incerca sa vorbesti cu el. O sa iti fie greu, dar in timp o sa uiti. Si nu uita ca nu e vina ta, nu e nimic gresit cu tine, e doar vina lui ca e dobitoc. Bafta happy

| DulceLup a răspuns:

Exemplifica! Spune-ne intreaga poveste happy