indiferent cine cui ii face, se face cu mare delicatete, lent, cu limba, roata, imprejurul clitorisului sau capului penisului, si de-a lungul lui, jucandu-te si cu testiculele in acelasi timp, sau si luindu-le in gura, timp in care mainile trebuie sa exploreze, mangaie, si va priviti in ochi! Etc, etc.
Atentie! Fiecare fel de sex oral poate determina ejacularea atat la baiat/barbat, cat si la fata/femeie, daca e dotata de la mama Natura si ii place foarte tare cum ii faci!
Se pot folosi si prezervative cu aroma de fructe! (sunt si cu aroma de ciocolata!)
Buna!
Chiar daca sunt baiat am sa iti raspund eu la intrebare: nimeni nu poate sa iti dea un raspuns eplicit la aceasta intrebare cel mai bine este sa cauti u pe google acest subiect. Exista filmulete care sunt facute special pentru asa ceva e unele le-au dat si la televizor fara misto nu vreau sa rad de tine acum pentru ca nu am de ce. Cauta si vei afla. Bafta!
Sexul oral este atunci cand el iti gadila clitorisul cu limba sau cand ea ii ia madularul(penisul) in gura. Nu exista alta explicatie mai buna
Canta la alta masa, daca intr-ade-var nu stiai nu tranteai rasul ala (parerea mea)
E greu de explicat fără o bază vizuală solidă. Câți ani ai, de unde ești și cât poți să plătești pentru un curs intensiv?
împartezâmbete întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: