| Renea_Andreea_1998 a întrebat:

Buna,am o intrebare cunosc un baiat este de seama cu mine parintii lui lucreaza in strainatate si bunicii au murit, sta singur acum de 2 luni, de 2 saptamani nu mai are prietena ..de o saptamana am inceput sa vorbesc cu el si imi spune ca-l stresez dar il plac pot sa spun ca-l iubesc el este timid si cred ca se ghideaza dupa " lasa-ma sa te las " as vrea sa ma bage el in seama sa fie mai comunicativ. sa ma creada macar amica lui daca nu se poate mai mult. Ce sa fac, vreau sfaturi cum sa faca sa ma creada macar amica lui daca nu prietena!

Răspuns Câştigător
| KristenRichardson a răspuns:

Bună.E ciudat că băiatul aş ţi-ar spune,fiindcă el ar avea nevoie de comunicare...Dar e evident că simte ceva pentru tine,dacă îţi spune să-l leşi în pace. Măcar că e timid,fii naivă, vorbeşte cu el dacă te ignoră. Încearcă să intri în mintea lui, ca apoi să nu aibă nici-o şansă.Eu ştiu că nu e uşor, e ştiu că trec şi printr-o perioadă destul de dificilă.Dar dacă vei intra în sufletul lui, crede-mă că vei deveni mai mult decît amica lui. Însă bagă de seamă ca nu cumva să intri în friendzone..Succes şi curajwinking

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mergi la el si spune-i ca ai dori sa imparti in doua singuratatea lui.

| Emilian65 a răspuns:

Lasa baiatul in pace! El este in doliu dupa bunicii lui si tie iti arde de prostii cu el.

| Renea_Andreea_1998 explică (pentru Emilian65):

Si eu sunt de 2 zile si totusi imi traiesc viata!

| lBroken69 a răspuns:

Încearcă să vorbeşti cu el, să aflii cum gândeşte şi să âi câştigi încrederea.