Un ursulet cu inimoara...
Sau stai putin, decat atatea dulcegarii ce ai zice de o noapte romantica in oras Doar pentru voi doi
Bafta
Fundita
Baietilor le plac bratarile dar nu de argint sau aur ...preferabil sa fie de piele asa i-am cumparat prietenului meu si o poarta ca e sexy funda?
Cumparati-va verighete sunt perfecte pentru un cuplu :X
sau daca nu ai atatia bani 2 obiecte identice (bratari, inele) sau ceva din suflet...
Poti sa ii iei un parfum sau... o bratara de argint daca e mai pretentios succes in alegerea cadoului perfect ...si daca vrei sa ii iei ceva interesant i-ai ceva care sa ii amiteasca de tine mereu
Mentionez ca nu e genul romantic. E mai rezervat.(a fost romantic doar de 2 ori cand eram doar noi 2:la revelion si cand am iesit la un film.in public este mai timid, mai rezervat)Si inca o data, avem 15 ani si o relatie de 2 luni.
Dupa mine ar fi frumos sai faci capou cel mai bulce lucru din lume si cred ca stii si mai ales ca dragostea nu se darueste ia se simte
Depinde de personalitatea iubithului tau...
daca este genul romantic, si pentru ca ai vrea sa-i faci un cadou de ziua indragostitilor ti-as recomanda sa cumperi o inima pe care sa o rupeti si sa o purtati (jumatate tu, jumatate el). pune-o intr-un plic rosu in care sa pui si o declaratie, astfel va pastra aceasta amintire a ta pentru multi ani (daca vrea)! parerea mea...
anonim_4396 întreabă: