| IrInA_3016 a întrebat:

am o intrebarebig grin cum sa il conving pe prietenu meu sa folosim prezervativ? el zice ca e atent, sa am incredere si din astea. trebuie sa recunosc ca, cand o facem nu suntem animalelaughing adica totul se desfasoara incet:X ast rasp fara sa ma criticati plssad

Răspuns Câştigător
| byby_5996 a răspuns:

Irina daca el zice ca e atent si tu chiar crezi asta nu cred ca e o problema dar totusi din cand in cant trebuie sa mai folostiti si prezervativele. e mult mai sigur si ar trebui sa vorbesti tu cu el sa-i spui ca te simti mai bine daca faceti cu!

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zi ca daca nu isi pune condon atunci nu o mai faci

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu ai cum, decat spunandu-i ca daca nu vrea CU!, inseamna ca nu e suficient de matur si constient, nu tine cu adevarat la tine, pentru ca da dovada doar de egoism! (adica placerea lui conteaza mai mult decat sanatatea si siguranta ta!) sau, si mai bine, spune-i sa iti dea inj scris ca e gata sa fie tatic si sa isi asume toate responsabilitatile ce ii vor reveni - si sa vezi tu atunci reactie dsragastoasa!

PREZERVATIVUL este SUPREMA forma de RESPECT fata de partenera!

Nu vrea cu, EJECT! si NEXT, please!

(sau faceti doar Petting, cu mainile foarte bine spalate!).

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Păi în primul rând vă fereşte de bolile sexuale. Oricum, să fie cât de atent poate, riscul de a rămâne însărcinatăt tot există. Chiar dacă ejaculează în afară, pot rămâne spermatozoizi în urmă, ceea ce nu ar fi chiar comod... Încearcă să îi explici şi lui asta.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Ii zici ca daca ramai insarcinata, il pastrezi si ii ceri si pensie alimentara.

| deea40 a răspuns:

Pai ar terbui sa ii explici ca tie tie teama sa nu ramai insarcinata. si sa sa ii explici ca sunt riscuri ca sa nu isi dea seama. deci. mult succes

| εїз a răspuns:

Păi, incearcă să nu mai faci sex cu el, sexul neprotejat poate duce la sarcină.
Sau tu, ia anticoncepţionale dacă ai reţetă.

| GdX a răspuns:

Il minti ca ai ramas insarcinata.

| RaluE a răspuns:

Intreaba-l daca vrea sa fie tatic. Crede ca daca nu-si da drumul in tine nu exista sanse pentru o sarcina?! Spune-i sa se informeze si de lichidul preejaculator. Sau mai bine, ia anticonceptionale si puteti face si fara prezervativ, dar sunt sanse sa iei vreo boala.
Succeshappy

| andreea_9164 a răspuns:

Pai ar trebui sa il faci sa inteleaga faptul ca exista anumite riscuri la care va supuneti daca nu folositi prezervatuvul. Nu cred ca unul dun voi doreste sa aiba parte de o sarcina nedorita. Discuta cu el despre acest subiect si spune-i ca nu vrei sa risti nimic, astfel te va intelege.
Sau mai este o metoda. sa folosesti anticonceptionalele. si asa amandoi veti fi multumiti, app sa nu risti cu astfel de lucruri happy.

| Sweet00gum a răspuns:

Intreaba-l daca vrea sa fie tatic :X

| pantofipantofi a răspuns:

Pentru ca nu stii sa fii impunatoare si ti-a prins punctul slab, trebuia de la inceput sa ii spui ca fara nici nu te gandesti sa o faci, daca te iubea accepta daca nu te iubea te parasea, si dupa parerea mea nu are sens sa stai cu un om care nu tine la tine, ia spune-i ca nu mai accepti fara de acum incolo asa il testezi cat de mult te iubeste, si daca incearca sa te convinga ca o fi ca o pati nu accepti, asa afli daca te iubeste, bineanteles ca iti asumi un risc, dar cel putin afli un lucru si trebuie sa fii tare si sa nu cedezi

| Bianca_papusha a răspuns:

Bună.

Ori folosește prezervativul ori să te lase în pace.

Ce atâta comoditate din partea lui, nici urmă de respect pentru tine!

Dacă rămâi gravidă ce faci? El cu distracția și tu cu necazurile!

Dacă te contaminează cu vreo boală cu transmitere sexuală (B. T. S.), ce faci? El cu plăcerea și tu cu tratamentele.

Vorbește deschis și răspicat cu el despre acest lucru, nu este de glumit!

| adellinas a răspuns:

Trebuia sa nu accepti sa o faci fara prezervativ de la inceputul relatiei, sa-l inveti sa te respecte si sa stie ca tu esti cea care face 'regulile jocului', acum probabil daca ii zici ca nu o mai faci fara se supara, iti va zice ca iti da verde (daca e genul acela de baiat ) etc... oricum, mai sunt si alte metode de protectie, gel spermicid, ovule spermicide, anticonceptionale etc...

| lollipop92_5210 a răspuns:

Incearca sa ii explici ca oricat de atenti ar fi, s-ar putea intampla oricand ceva neplacut... Nu cred ca vreunul din voi vrea sa aiba parte de o sarcina "neprogramata", sa zicem asa.
Si in plus, el elimina un lichid in care se gasesc spermatozoizi chiar daca nu ejaculeaza. E ceva discret, dar este... Si nu este deloc un lucru de neglijat.
Explicai ca ar fi mult mai bine sa va protejati, pentru a scapa de anumite griji.
Prezervativele sunt sigure si impotriva sarcinii, si impotriva anumitor boli cu transmitere sexuala. Traim intr-o lume moderna, de ce sa pastram metodele vechi de protectie("intreruperea coitala") impotriva unei sarcini, cand avem la dispozitie atatea locuri de unde putem achizitiona prezervative care sa ne ofere "un somn linistit"?

Bafta!

| bittersweet_1621 a răspuns:

Ii spui ca nu mai faci fara prezervativbig grin

| lulu_8823 a răspuns:

Explica-i ca fara prezervativ e posibil sa apari cu un bebelus la usa lui sa ii ceri pensiebig grin si ca atunci va trebui sa isi asume responsabilitatea de tata si multe alte responsabilitati. Intreaba-l daca ar vrea un bebe si daca s-ar descurca cu eltongue fa-l sa inteleaga ca pe langa alte modalitati folosirea prezervativului e o modalitate de a evita o schimbare majora in viata voastra.