| dianamik22 a întrebat:

am o intrebare, daca am fost impreuna cu un baiat si apoi ne-am despartit dar acum este impreuna cu una dintre cele mai bune prietene ale mele, si nu mai vrea sa mai ma vada sau sa vorbeasca macar cu mine ...cum sa il fac sa fie la fel ca inainte?

Răspuns Câştigător
| Madnees a răspuns:

Si eu am patit cam acelasi lucru, dar m-am gandit ca baietii fac asa doar din orgoliu.cea mai buna cale e sa il tratezi un timp cu indiferenta, sa nu pari moarta dupa el... apoi o sa vada ce pierde si se va intoarce la tinewinking

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna cale e sa uiti. apoi cand se vor despartii te vei intoarce iar si ai sa-i arati ce a pierdut..credema asa fac multi baieti cand isi dau seama k au pierdut o fata extraordinara desi e greu k el are pr dar daca nu cauta si alte variante de baieti bine e total greu pentru tine si poate vei spune ca niciunul nu e potrivit pentru tine..asta tine si k iti mai plk de fostul si eu am avut un pr si am zis ca nu voi mai avea un pr o ft lunga vreme de timp dar chiar dupa o saptamana am gasit un alt prt.pur si simplu el era potrivit pentru mine pentru oricine exista trebuie doar sa-l cauti. si eu cu acela care l-am gasit am fost despartita..am stat cu gandul la el 4 luni a7poi ne-am reimpacat facandul gelos si spund in mintea mea te vei intoarce candva cand poate va fi prea tz si am planuit sa ma razbun facandul gelos dar cand l-am facut..nu era intentionat si nici planificat desi el s-a intors. poti incerca si tu faza cu gelozia in dragoste si razboi totul e permiswinking

| loryiii a răspuns:

Dupa ce ai avut o relatie cu un baiat e aproape imposibil sa mai fiti ca si inainte, dar faptul ca s-a cuplat cu cea mai buna prietena a ta mi se pare cam nasol, adica o mai poti numi cea mai buna prietena a ta dupa se s-a cuplat cu el? Nu stiu. in fine un sfat bun care uneori merge e sa fi distanta cu el ( asta daca nu esti deja) cand ii vezi impreuna pe ei doi sa mergi la ei zambind ceva gen : " ma bucur ca sunteti impreuna" chiar daca u fierbi si ai vrea sa ii dai lui un pumn si pe ea sa o pariuesti laughing) eu cel putin asa as facelaughing. in fine si cu ea sa vb ca si cum totul ar fi ok lui ii zici buna si rest nimic. azi ii zici buna cand il vezi maine nu si tot asa, posibil sa mearga. DEPTINDE SI DE EL.

| NuConteza a răspuns:

Daca ce a mai buna prietena a ta e cu fostul inseamna ca trebuie sa te indepartezi de amndoi.Nu e o prietena bunawinking