| nuconteaza777 a întrebat:

Daca el mi-a ejaculat in anus, dar sperma nu s-a eliminat din anus exista vreun risc sau nu?(nu s-a scurs in vagin). Deja e a doua oara cand nu se elimina.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Sperma ejaculata in anus, ramane blocata in colon din cauza faptului ca muschii sfincterului anal deocamdata mai sunt suficient de fermi si nu permit scurgerea spermei in afara anusului. Sperma se elimina odata cu fecalele deci este imposibil sa poata sa ajunga in vagin. Nu poate sa apara sau sa exista nici un pericol pana in momentul in care muschii sfincterului anal vor mai functiona perfect. Sanatate!

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu exista risc de sarcina.

| LPCTSTR a răspuns:

Cum?
Tu nu stiai ca spermatozoizii au incredibila capacitate de a se teleporta din anus in vagin? Cum ai putut trai in atata minciuna?

| nuconteaza777 explică (pentru LPCTSTR):

Esti foarte foarte amuzant, tocmai lesin de râs ce gluma buna ai zis.
Eu nu am intrebat daca pot deveni gravida, stiu foarte bine ca e imposibil, doar m-a ingrijorat faptul ca nu se elimina si gata!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu exista nici un risc.

| HazelEyes77 a răspuns:

Se stie faptul ca nu ramai gravida de la sex anal atat timp cat nu ajunge in zona vaginului si nu exista riscul sa se scurga. Cand vei merge la toaleta lichidul seminal se va elimina prin procesul de defecatie. Nu cred ca ar trebui sa ti faci griji.

| fierdecalcat a răspuns:

Nu ai niciun risc deoarece doar in vagin ramai insarcinata