| Stefy300 a întrebat:

Buna,am o intrebare daca faci sex neprotejat po sa ramii insarcinata chiar daca nu a dat drumul in tine?

8 răspunsuri:
| Alexakos a răspuns:

Barbatul chiar daca nu apuca sa termine in tine. in timp ce o scoate. tot iasa un gram de lichid care nu se prea vede si nu se simte. care acel lichid poate sa aiba si niste spermatozoizi. nu e lege. insa daca o scoate in ultima secunda. sunt sanse. daca o scoate cu "mult" inainte de a termina... atunci nu.
dar pentru ca vad ca sunteti incepatori. sfatul meu, faceti cu prezervativ pentru ca nu este numa sperma problema. mai si faptul ca puteti lua vreo boala ceva. pentru ca nu ai de unde sa stii ca tu esti curat sau el pana nu faceti un control.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O femeie(fata), poate ramane insarcinata numai daca in "corpul" ei ramine sperma baiatului(barbatului), capabil de reproducere.Altfel nu.

| subcarpatii a răspuns:

Dupa cum scrii nu cred ca ai mai mult de 12 ani.

| Stefy300 explică (pentru subcarpatii):

Te gresesti am mai mult de 12 ani.

| Alexis12 a răspuns:

Ok este pericolul daca o scoti prea tarziu dar mai si stiu din surse sigure (medic) ca daca fata merge la baie si face treaba 1 si apoi se spala repede nu mai exista acel pericol insa cel mai bine faceti sex protejat e mai ok pentru amandoi.

| Marius12345678910 a răspuns:

Da este posibil deoarece acel lichid care vine inaintea spermei contine si el un numar destul de mare de spermatozoizi care sunt putin ametit. insa uneori. reusesc sa provoace o sarcina.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Marius12345678910):

Nu mai vorbi tampenii; acel lichid despre care vorbesti este lubrifiant, ajuta la actul sexual si NU contine spermatozoizi.Repet:NU contine spermatozoizi.Numai bine.