| Vanesadaria2003 a întrebat:

Bună! Am o întrebare,dacă între un bărbat și o femeie nu se produce actul sexual în sine și femeia se află în ultimele zile de ovulație,iar partenerii își ating organele sexuale doar pentru 3, 4 secunde,poate apărea o sarcină?(el nu a mai ejaculat de 3, 4 zile,iar eu sunt virgina adica nu am avut niciodată un contact sexual, nu a existat penetrare absolut deloc).Vă mulțumesc pentru raspunsuri!

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Imposibil.

| dullcat a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta o data si ai acordat funda raspunsului pe care doreai sa-l auzi, adica sa faci sex si sa te distrezi cat vrei.Acum ce raspunsuri ai dori sa primesti mai exact?

| DoamnaLalea a răspuns:

Bă unii va speriați atât de tare după ce ați făcut sex... încât și de la o muscă ca va f7te și aia laughing

| Holiday a răspuns:

Din ciclul: daca unul isi imagineaza ca mi-o trage, pot ramane insarcinata?

Răspuns utilizator avertizat
| FindMyName a răspuns:

Nuu are cum, nu poți rămâne! Stai calmă

| Eireann a răspuns:

Ovulatia nu are mai multe zile - dureaza maxim 24 de h din momentul cand ovulul este eliberat pana cand este fecundat sau devine neviabil. Cred ca te referi la perioada fertila. Dar posibilitatea ca o sarcina sa apara in afara unui contact sexual cu penetrare si ejaculare in interiorul veginului e aproape inexistenta deci nu ai motive sa iti faci griji.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E imposibil să apară o sarcina in acest context. Absolut imposibil.