Este indicat ca in cele 4-5 zile ale perioadei fertile sa va abtineti pe cat este posibil sa practicati orice joaca sau o alta activitate sexuala, fiindca in acest moment al ciclului menstrual, orice neatenti sau greseala poate sa aiba urmari cu totul neplacute.
In situatia descrisa in prezenta intrebare fiindca NU s-a produs nicio ejaculare de sperma in ultimele 3-4 ore, se poate aprecia ca fiind practic IMPOSIBIL in proportie de peste 99% sa ia nastere o sarcina fiindca a lipsit una din cele 2 conditii strict necesare si obligatorii, chiar daca ai fost in perioada fertila a ciclului, NU a existat... spema. Multa sanatate!
Șanse extrem de mici să rămâi însărcinată, mai ales că nu a existat ejaculare.
De ce nu va protejati si nu va interesati de viata sexuala? Este google`ul in floare!
Mane,platforma asta e pentru a ajuta pe cineva, nu pentru a certa.Greseala mea, ok? Plus, n-am facut sex dar intamplator s-a atins de mine.
Pai mai intai va documentati apoi faceti sex! Peste o luna intrebi daca esti insarcinata!
Dar eu de unde sa stiu ca se va intampla acest mic accident? M-am documentat f bine si de aia am ales sa nu fac sex deloc(cu sau fara protectie)Data viitoare o sa fiu mai atenta, totusi cand am simtit am indepartat penisul repede
Macar acum sper ca ai inteles. Daca nu intra acolo, si nu ejacueaza sau nu se scurge lichidul preejaculator inauntru, nu ai cum sa ramai insarcinata .
Da,multumesc mult! Voiam sa iau pilula de a doua zi dar am citit despre ea ca are efecte secundare nasoale si d-aia am intrebat aici din prima, sa vad daca merita sa ma risc sau nu :]
Nu are rost sa iei pastile degeaba.
Mentionez ca si.a eliberat lichidul preejaculator inainte sa atinga cu capul penisului de vagin
În lichidul preejaculator pot exista și spermatozoizi, dar nu este o probabilitate prea mare. Șansele sunt minore ținând cont că penisul nu a penetrat vaginul și nici ejacularea nu a avut loc în apropierea lui. Stai liniștită, șansele sunt foarte mici și îți pot spune din propria experiență că nu prea ai de ce sa-ti faci griji. Spor!
Mutubal întreabă: