"Nu e mai simplu să fi gay "undercover" ca să nu te mai discrimineze nimeni?"
O fi mai simplu, dar doar oamenii slabi se ascund asa, daca tu esti asa, e problema ta si o pot intelege, dar de ce sa traiasca altii undercover doar pentru ca sunt niste cretini care au de comentat diverse prostii?
Ce simt ele? Nu exista, clar atractia fata de o persoana de acelasi sex indica faptul ca ai o problema la "mansarda".Tu daca ai fi parinte ai intelege acei parinti care se opun...Imagineaza-ti ca mergi cu copilul tau de mana si vedeti 2 barbati sau doua femei sarutandu-se, ce ii spui copilului? el acasa avand o familie normala asa cum a fost lasat de la Dumnezeu: Barbat si femeie.Dar ca si parinte a acelor fete cum ai gestiona situatia?
Nu e pacat,e ciudat si anormal pentru ca persoanele astea is minoritare(nu veniti cu argumentu ala de paranoici''aolo,pe viitor o sa fim obligati sa fim ghei,armaghedonu, sfanta evanghelie etc). Ceea ce a fost mereu minoritar in mare parte a fost catalogat ca ''anormal''.Pai Dumneeu ne-a facut pe toti, deci inseamna ca el a facut si persoanele astea, nu e multumit de ceea ce a facut tocmai el? bine, asta a fost asa un joc de logica, god nu exista.Pai dupa mintea lor cred ca ar fi amandoua, daca m-as duce si eu la tata sa-i spun la misto ca-s ghei is sigur ca ''m-ar urca pe pereti''. Daca parintii nu-s de acord, acele fete pot pleca amandoua cand devin majore si sa nu-si mai vada parintii niciodata, asta ar fi cel mai dragut tratament.De preferat in tarile in care s-a legaliat asta, nu aici in tara asta serioasa care nu ia drept exemplu ''atrocitatile''tarilor civiliate, aici unde romanul is pastreaa mandria si prostia autentica.
Daca suntem rationali si excludem basmul cu dumnezeu: relatiile homosexuale sunt normalitatea prin care natura intrerupe ciclul perpetuarii impotentei mentale.
Păi biserica spune că e păcat pentru că e o relație împotriva firii.
Știința a demonstrat că homosexualii, sunt așa cum sunt, pentru că asta e "firea" lor, nu pentru că vor ei.
Eu am aproape 30 de ani, dar n-am simțit niciodată nevoia să-mi declin orientarea sexuală în fața cuiva. N-am simțit niciodată nevoia să vin în fața părinților, prietenilor, publicului larg și să spun "fraților, eu sunt heterosexual, îmi plac femeile". De ce homosexualii simt nevoia să facă asta?
Dacă cele două fete de mai sus rămâneau doar "bune prietene" în ochii părinților, nu le-ar fi stat nimic în cale. Ar fi putut fără probleme să stea împreună, să petreacă noaptea împreună ...etc. Cine ar fi avut ceva de comentat? Nu ăsta e interesul lor de fapt?
Poate nu înțeleg eu, dar de ce e atât de important să știe toată lumea că ești gay?
II spui ca-s gay in poola mea, ce altceva sa le spui? Sau lesbiene in caul in care is femei.Parinti aia trebuia in poola mea sa se gandeasca la asta inainte, DA...la absolut toate riscurile.''Ba, daca fac copil si iese asa sau asa si mie nu-mi comvine, mai bine nu mai fac''.Ce poola mea tot o dati cu Dumneeu atata?
AI dreptate in mare parte, adica ar fi ciudat sa-i spui cuiva ca esti heterosexual, dar m-am gandit ca ei poate simt nevoia asta pentru ca stiu ca se intampla mai rar sa fi gay sau lesbi si stiu la fel de bine ca is marginaliati, simt nevoia sa spuna ca sa vada daca se impaca prieteni, aproapiati ..etc,cu ideea.Simt nevoia sa faca asta public pentru ca stiu ca is discriminati.
"N-am simțit niciodată nevoia să vin în fața părinților, prietenilor, publicului larg și să spun "fraților, eu sunt heterosexual, îmi plac femeile".
Hai sa fim seriosi, vrei sa zici ca nu te-ai sarutat niciodata cu vreo fata/femeie de fata cu altcineva...Macar cand erai adolescent...Pe bune?
Asa si fetele astea, poate ca s-au sarutat cu public, unde e problema?
De acord, sunt marginalizați și discriminați. Dar asta se întâmplă numai după ce se cunoaște orientarea lor sexuală. După ce ei fac public acest lucru. Pentru că altfel n-ar avea nimeni de unde să știe.
Nu e mai simplu să fi gay "undercover" ca să nu te mai discrimineze nimeni?
Dacă normalitatea în lumea asta mare ar fi ca toată lumea să fie gay, pe mine nu m-ar deranja să fiu hetero "undercover". Doar pentru liniștea mea personală.
Nu e asta, dar are impresia ca daca un barbat si o femeie se tin de mana sau cu merg unul cu mana pe talia celuilalt nu-si exprima heterosexualitatea, dar daca doua femei, sau doi barbati ca la barbati e mai evident, da. Adica masuri diferite. Crezi ca el n-a facut astea "exprimandu-si heterosexualitatea"?!
Povestea cu pacatul si Dumnezeu e o prostie.
Ca nu doresc ei, la fel e o prostie.
Ambele prostii ale parintilor lor. Asa ca sa-si vada fetele de viata lor si sa se iubeasca daca asta isi doresc.
Da man, ai dreptate, pot sa ma *** linistit fara sa ma omaore nimeni si chestii de genul(mai bine nu ic la nimeni si stau linistit).Dar ''disperarea'' asta ii face sa faca publica orientarea lor sexuala,''oftica'' asta ca ei sunt discriminati si faptul ca nu e ceva normal sa traiasca ''ascunsi'' doar pentru ca altora nu le place de ei, nu le comvine.N-ar fi nimic gresit in asta, dar intr-un final tot varianta aia pe care ai spus-o tu ramane cea mai convenabila pentru ei.N-o sa vei nici o persoana de culoare alba sa iasa in strada si sa spuna ca e discriminata de un negru(sau poate o sa vei 2-3, nu stiu)mai repede se intampla invers.
Pai aproape toata lumea isi exprima heterosexualitatea in fiecare i,dar e ceva ce nu iese in evidenta pentru ca e ceva majoritar,''normal'' ceva cu care oamenii sunt obisnuiti si nu pot sa inteleaga ca mai exista si alte lucruri asa cum sunt ele(fie ca le palce sau nu).Si d'aia o sa vei mereu reactii de genu''Mama, uita-i p'aia ca se tin de mana, is ghei, aolo nu-i ceva normal, de ce au voie sa faca asta daca nu-s heterosexuali(''normali'') ca noi.
Intotdeauna schimbarea au facut-o cei care si-au asumt posibilitatea sa ia si niste bolovani in fata. Daca stai si te ascunzi, copiii tai va trebui sa faca la fel. In plus, stii cum e cu comentatul asta? Caraie ce caraie si daca te doare in spate, pana la urma tac. Dar din pacate multi sunt afectati de comentariile astora si asa le dau apa la moara, le da impresia ca au dreptate.
No hate dar tu te auzi ce spui? Cand spui ca o persoana homosexuala este nebuna practic faci nebuna un sfert din populatia planetei sau chiar mai mult. Tie daca ti-ar spune copilul tau ca este atras de persoana de acelasi sex cred ca l-ai omori cu bataia de la ce raspuns ai dat. Copilul este cel care isi alege inclinatia sexuala, nu parintele.
Nu e vorba de păcat. Părinții lor poate doar se iau după Biblia babelor. Dumnezeu nu a zis niciodată să nu fi gay. Ai liberul arbitru.
Problema este faptul că este o defecțiune genetică care în loc să fie studiată și tratată, este încurajată, de multe ori pentru influențarea unor mișcări politice. Lucru care pe termen lung poate duce la probleme grave cu natalitatea lumii, nu mai zicem de rata de mortalitate care poate crește din cauza bolilor întâlnite frecvent la persoanele homosexuale.
Acele persoane nu au nici o vină că lumea e indiferentă și preferă să-i lase în plata lor. Da, iubirea este un sentiment frumos pe care orice om are dreptul să-l simtă. Dar ăsta nu e un motiv plauzibil să încurajezi, tolerezi sau legalizezi homosexualitatea. Așa și pedofilii și zoofilii iubesc copii și animale, dar nu este ok ceea ce fac ei și se caută metode să fie tratați.
Revenind, nu e păcat, păcatele și pedepsele sunt doar cauza și efectul faptelor noastre.
Sunt foarte curioasa sa aflu de unde ești tu așa sigur că două persoane de același sex nu pot avea sentimente una față de cealaltă. Daca nu ai observat, trăim în secolul 21. E grav c două fete sa se sarute, însă suntem ok cu violența domestică și abuzul care se regăsește din ce in ce mai des in familia romana.
Conform bibliei e pacat,trebuie omorate cu pietre si pielea de pe ele sa fie luata si trupurile lor date unor caini si tot ce ramane sa fie ars si cenusa lor sa dispara in desert, sa scoti astfel raul din jurul tau, uni spun ca nt anuleaza asta, nu, iisus nu a venit sa strice si sa implineasca nu a spus vreodata ca lesbi sunt ok acum
E normal sa nu le convina parintilor. Nu e vb de religie.Nici la 2 parinti atei nu lear convenii sa aiba copii gay. Faptul ca sunt gay nu e ceva cu care un parinte sar mandri. Parintii vor copii care o sa aiba si ei familie copii, nepoti fericiti de care sa aiba grija etc adica sa duca numele familiei mai departe. Nu cred ca exista parinte care sa fie fericit si in acelasi timp sa se narue viitorul copiilor in fata lor. Nu zic ca e pacat sau nu, ca nu asta e problema dar orice parinte isi doreste sa aiba copii macar sanatosi si la cap si fizic. Sa zici ca nu conteaza, ei sa fie fericiti si sa se iubeasca etc dar e foarte bine stiut ca in general nu e cazul la persoane gay. Foarte rar vor fi fericiti in viata. Faptul ca nu pot avea copii intr-o relatie normala e devastator pentru orice parinte. In general aceste persone nu au o viata prea fericita si inplinita oriunde in lume nu doar in Romania. Majoritatea siar fi dorit sa fi fost hetero. Ignorati cratimele.
Eu am scris ce scrie in biblie atat, eu nu sunt nici contra nici pri, sunt neutru
Răspuns: Biblia spune în mod constant că activităţile homosexuale reprezintă un păcat (Geneza 19:1-13; Levitic 18:22; Romani 1:26-27; 1 Corinteni 6:9). Romani 1:26-27 ne învaţă în mod specific faptul că homosexualitatea este rezultatul respingerii şi a nesupunerii faţă de Dumnezeu. Când anumite persoane îşi continuă viaţa în păcat şi necredinţă, Biblia ne spune că Dumnezeu "îi lasă în voia lor" pentru a săvârşi păcate şi mai mari, cu scopul de a le arăta inutilitatea şi lipsa de speranţă în viaţa departe de Dumnezeu. 1 Corinteni 6:9 proclamă faptul că homosexualii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.
Dumnezeu nu a creat oamenii cu dorinţe homosexuale. Biblia ne spune că oamenii devin homosexuali din cauza păcatelor (Romani 1:24-27), dar şi în ultimă instanţă ca urmare a propriei lor alegeri în această privinţă. Pot exista persoane care se nasc cu o înclinaţie mai crescută pentru a deveni homosexuali, după cum există oameni care se nasc cu o înclinaţie către violenţă sau către alte păcate. Însă aceasta nu scuză cu nimic o persoană care alege să păcătuiască lăsându-se în voia propriilor dorinţe sau înclinaţii. Dacă o persoană se naşte cu o înclinaţie mai crescută către furie, îi dă asta dreptul să se dedice furiei şi să practice furia în viaţa sa? Cu siguranţă că nu! Acelaşi lucru este perfect valabil şi în cazul homosexualităţii.
Trebuie spus că Biblia nu descrie homosexualitatea ca fiind un păcat "mai mare" decât toate celelalte. Toate păcatele sunt îndreptate împotriva lui Dumnezeu. Homosexualitatea este numai unul dintre lucrurile păcătoase prezentate în 1 Corinteni 6:9-10 care îi separă pe oameni de împărăţia lui Dumnezeu. Conform Bibliei, iertarea păcatelor de către Dumnezeu este disponibilă în mod egal pentru un homosexual, la fel ca şi pentru unul care săvârşeşte adulter, sau ca pentru un închinător la idoli, un ucigaş, un hoţ etc. Dumnezeu promite de asemenea că oferă tărie pentru biruinţa asupra păcatelor, inclusiv asupra homosexualităţii, pentru toţi cei care se încred în Isus Hristos pentru mântuirea lor (1 Corinteni 6:11; 2 Corinteni 5:17).
sursa: http://www.gotquestions.org/Romana/homosexualitate.html
Cine ti-a spus asta? Daca parintii tai ti-au spus acest lucru te-au educat gresit
Da Ray raspunsul nu era specific pentru tine. Din greaeala a rasp pentru tine, raspunsul trebuia sa fie pentru intrebare. Oricum religia ce zice nu ma intereseaza pentru ca nu reprezinta pentru mine mai mult decat o poveste. Ideea e ca ignorand religia orice parinte normal ateu sau orice religie ar fi nu ar avea nici un motiv de bucurie sa aiba copiii gay. Ca ar accepta la un moment dat su t de acord dar nu ar sari nimeni in sus de bucurie sa vada pe Georgica al tau ce mul il iubeste pe Vasile. Nu trebuie sa fii religios sau ceva ca sa iti dai seama ca nu e ceva normal nu? Tre sa fii timpit la cap sa crezi ca e ceva rau pentru ca asa spune religia. Daca parintii aia pun religia ca si singura cauza ca nu sunt de acord inseamna ca nici ei nu sunt intregi la cap. Ce e anormal e anormal si gata din orice punct de vedere. Ca se intampla sa fii gay sau ceva asta este, dar probabil ca tiai fi dorit sa nu fii asa. Nu inseamna ca nu poti functiona in societate inseamna doar ca probabil vei fi o persoana mai nefericita, fara familie si fara copiii fara relatii foarte stabile, te vei victimiza singur toata viata, societatea te va marginaliza mai mult sau mai putin, vei avea o viata sexuala mai haotica, vei avea parte de persoane mai dubioase probabil in viata ta, droguri etc. Nu vad motive de bucurie prea multe din pacate. Nu zic ca toti trec prin asta dar sansele sunt mult mai decat la persoanele hetero.
Eu sunt ateu,homosexualitatea este genetica,nu putem dobandi asta in timpul vieti,pot vedea eu non stop cu gay ca tot scarba imi va fi sa vad doi barbati care se saruta, nu sunt homofob dar nu-mi place, repet nu sunt pro, si sunt contra adopti de copii, cine nu se reproduce este un esesc al naturi, nu ma intelege gresit, asa functioneaza natura
Am auzit argumentele astea de prea multe ori. "Daca ai merge cu copilul de mana pe strada si ai vedea doi oameni de acelasi sex ca se saruta, ce ii spui copilului?" Ce ai putea sa-i spui? Ii explici ca oamenii respectivi se iubesc si ca asta e modul lor de a fi si ca pe viitor el are puterea de a alege daca este de acord sau nu cu asa ceva. Nu e atat de greu.
Iar argumentul cu Dumnezeu deja e fumat, ca "Dumnezeu ne-a lasat barbat cu femeie", Dumnezeu se presupune ca ne-a lasat liberi, sa alegem pentru noi si sa fim exact asa cum suntem. Nu te obliga nimeni sa fii de acord, dar nu ai nicio scuza daca esti incapabil sa ii explici copilului tau ca oamenii sunt diferiti si fiecare persoana are libertatea sa aleaga pentru sine si sa traiasca dupa propriile principii.
La ce te referi. Homsexuali sunt de mii de ani, uite la civilizatia greaa si romana. Ce e anormal esti si va fi anormal in general. Ideea e ca oamenii de azi sunt mai ingaduitori dar asta nu inseamna ca neaparat sunt de acord cu ea.
Deci daca un copil vede un om si un caine ii explici copilului ca ei se iubesc? sau o tai cat mai repede de acolo pana nu intra copilul la idei? O sa zici ca nu se compara una cu alta da cine esti tu sa te te bagi in dragostea lor?
Mario1996 întreabă: