De ce baietii zic ca intr-o relatie ei se schimba? Si de ce fetele spun ca ele sunt cele care se schimba? Exista cazuri si cazuri.Eu cred ca intr-o relatie nimeni nu trebuie sa se schimve.Pana la urna, de ce ai vrea sa schimbi persoana pe care o iubesti? In relatiile pe care le-am avut nu s-a schimbat mai nimic.A ramas aceeasi atmosfera prieteneasca care a devenit si mai frmoasa.
Atunci stai si rabda pana gasesti unul care sa n-aiba fite si te mai mariti tu la 50 de ani.
Da` vorbeste mai frumos... Asa vorbiti unii ca de pe cal Suntem fete si meritam respect >:p
Te zic lu' mami
Uau =]] de mami ta nu mai pot eu ti am luat acadeaua din mana cumva ca sa ma zici lui maicata?
De fapt nu toate fetele se schimba. Eu am ramas aceeasi intotdeauna.Si stii de ce? Pentru ca partenerul m-a placut pentru ce eram.Schimbandu-ma nu as mai fi fost eu deci ar fi stat cu o straina, nu cu cea de care s-a indragostit.
Nu toti ne schimbam intr-o relatie.Nu m-as schimba niciodata pentru nimeni.Sunt ceea ce sunt. Sunt iubita pentru felul meu de a fi. Pentru ce sa ma schimb? Cine ma iubeste va sta langa mine cine nu, are usa deschisa. Nu opresc pe nimeni cu forta langa mine.
Mie nu imi plac fetele prefacute. Urmaresc fete naturale care nu se chinuie sa ia ochii nimanui, mai ales ca intr-o relatie o sa iti dai seama ca a fost prefacuta la inceput si nu va merge relatia.
O relatie presupune compromisuri... suntem unici deci nu poti cere cuiva sa fie ca tine.