Te-a plasat in "friend zone", cred ca te agiti degeaba.
Cred ca sunt cateva variante:
1. E gay, dar e in negare si ascunde foarte bine asta.
2. Nu e gay, e misogin.
3. Sufera de disfunctii erectile si nu vrea sa se faca de ras.
4. Are o relatie intensa si secreta cu o femeie maritata si ii e fidel.
Vorbind serios, cred ca ai putea incerca sa schimbi strategia. Adica renunta la "ma imbrac sexy pentru el, ma port provocator, incerc sa il excit", nu mai fa asa, nu e bine. Comporta-te ca o prietena, capteaza-i interesul in alt mod, si paf! spune-i direct ca vrei sa fie primul barbat din viata ta. Ca e ceva important pentru tine si ca il consideri persoana cea mai potrivita cu care sa faci pasul asta.
Daca te refuza in continuare, eu zic sa renunti sa te mai gandesti la el.
Ai 17 ani, e pacat sa nu traiesti varsta asta si toate nebuniile adolescentei pentru o fixatie pe un tip care nu te vrea.
"zic ca sunt urata sau proasta eu"
Nu avem de unde sa stim daca esti urata.
Este posibil ca el sa fie foarte indragostit de tine si sa nege foarte bine asta si probabil ca el te considera inca o prietena si ii este greu sa te refuze sau sa te accepte si poate ca ii este frica sa te accepte iar apoi sa il lasi balta fiindca tu acum cateva zile ii erai cea mai buna prietena si dintr-o data ii spui ca vrei sa faci dragoste cu el si el poate astepta sa va indragostiti treptat iar apoi sa o faceti si el cred ca s-a simtit dezamagit sau poate ca nu simte nimic pentru tine si iti este fidel doar ca prieten si nu vrea sa te raneasca refuzandu-te ca pe o oarecare alta fata si probabil ca are caracterul puternic si rezista foarte bine tentatilor altora si isi cauta idela sau dupa spusele celorlalti, idealul.
Scuze ca am raspuns asa de tarziu dar nu am dormit noaptea gandindu-ma la acest raspuns pe care ti l-am scris. Probabil ca e prea tarziu sa iti mai fie util cu acel baiat dar poate ca ai sa mai ai aceleasi dubii cu o alta persoana.
Andrei5001737 întreabă: