| Eduard_3900 a întrebat:

Buna am o intrebare este usor sa treci peste o relatie de 8 luni jumatate in care ti-ai petrecut timpul cu o persoana zi de zi?

Răspuns Câştigător
| aliybella a răspuns:

Depinde de despartire. Daca acea pers a facut ceva atat de rau incat sa o urasti, da poti sa treci usor. Depinde si de persoana acum. Dar intr-o luna daca ti-ai gasit pe altcineva treci destul de usor, si daca nu te mai gandesti la pers aceea, nu mai ai nr ei, idu, facebooku, nu mai ai niciun contact cu ea timp de o luna.

8 răspunsuri:
| ruPfashu a răspuns:

Depinde cat suflet ai pus in acea relatie. Cu cat ai pus mai mult, cu atat mai greu o sa-ti fie sa treci peste...

| marsy a răspuns:

Nu este atit de usor, mai ales daca ati petrecut timpul zi de zi. Ca sa treci peste aceasta despartire repede si usor, trebuie sa intilnesti o alta persoana care te va ajuta!

| MadutzaB a răspuns:

Bineinteles ca nu este usor sa treci peste.Depinde de vointa si de ambitia fiecaruia.Depinde cat suflet ai pus in relatia respectiva si cat de mult ai tinut la persoana respectiva. Avand in vedere ca va vedeati in fiecare zi poate ca a intervenit si monotonia si asta este o problema ce te poate ajuta sa treci mai usor.

| iJustHaveFun a răspuns:

Iti dai si tu seama de raspuns...Normal ca nu e greu, daca te-ai atasat de pers aia, despartindu-te e ea poti strica si o relatie de prietenie, oricum daca trebuie sa o faci, este f greu...

| Eduard_3900 explică:

Este vorba de fosta mea pretena cand ne-am despartit a spus ca nu ma mai iubeste ca inainte si nu mai tine la mine ca la inceput. si nu stiu cum sa o iau. pentru ca amandoi am pus foarte mult suflet in aceasta relatie

| Eduard_3900 explică:

Si as fi curios daca se va putea relua relatia, pentru ca eu inca o iubesc si am incercat sa`mi caut alta persoana dar imi este extrem de greu...

| Eduard_3900 explică:

In ce sens sa treci mai usor peste te referi?

| Eduard_3900 explică:

Pai cand ne-am despartit amandoi plangeam si mi-a spus ca`si doreste sa ma iubeasca din nou si ca`i pare rau ca s`a ajuns la despartire. si nu m`ai am nici un fel de a o contacta. i-am aratat cum am putut mai bine sa o iubesc. chiar am facut si 2 filmulete unu cu noi doi si unu pentru ea. ca sa vada cat de mult o iubesc si cat de mult imi lipseste... imi doresc din tot sufletul sa ne reimpacam. am in mine aceasta ultima speranta...