Păi să știi că dacă scrii corect și folosești semnele de punctuație bine creezi o impresie mult mai bună oricui îți citește mesajele. Legat de întrebare, trebuie să treci de la stadiul de prieten la cel de iubit, asta se face numai așa, cu ținut de mână, cu dulcegării, cu îmi place de tine, cu pupat. Noroc amice!
Pai incearca sa elimini concurenta. Scoate-o în oraș și dă-i flori. Apoi poate și un pupic. Asta ca să vadă că tu chiar vrei să fie pietene ta!
In afara de chesti de genu asta flori sau s-o scot in oras partea cu pupicu nu stiu cum o sa reactioneze.
Întâi încerci terenul, pregătești mișcarea, o iei cu binișorul, să fiți prieteni, amici, să îți zică lucruri despre ea, ce îi place, chestii de genul ăsta. Mai apoi îi spui că îți place de ea și îi dai u pup și vezi cum reacționează. Da nu la școală unde să o vadă toată lumea ca să nu îi fie rușine sau chestii de genul ăsta. Încercarea moate n-are!
Atunci spune-i ce simti fi sincer cu ea. Spune-i ca o placi si intreab-o ce parere are despre tine.Si spune-i ce iti place la ea.
Stie ca o plac
Sunt prietena cu ea vb mereu aproximativ pe mess stiu cai place ce3 culoare preferata,mancarea preferata, filmu, prieteni, chesti de astea
Da am inteles asta dar ai putea sa ii zici"tu stii ca te plac si ca imi plac ochii tai(bla bla ce iti place la ea) si as vrea sa stiu ce parere ai tu despre mine"Daca stie ca o placi si nu te-a luat la misto ori te place si ea ori e o fata prea draguta
Este posibil sa te placa.Dar cum tea intrebat ea pe cine placi poti sa o intrebi si tu. Daca nu risti nu castigi
Am incercat asta nu spune zice ca ii place un baiat de la alta scoala in clasa a 6a da nu e adevarat stiu eu
Scuzati de semnele de punctuatie care nu le-am pus sau daca am gresit un cuvant sau mai multe... bla bla bla
Aham dar daca nu vrea sa se tina de maini cu mine sau altceva, cu pupat nu prea are sens ca fata are 11-12 ani eu 13
Eu as putea s-o pup daca refuza sau altceva?
Da, da dă-i întâi un pup pe obraz mai bine. Dacă o pupi pe guriță poate nu îi place chiar așa de la început.
Oricum sunteti mititei tare, mai ales ea, nu are de unde sa stie cum sta treaba cu iubirea si cu prietenii. Poate nu e pregatita sa aiba prieten si de asta ti-a spus ca ii place de altcineva, ca sa nu o bati la cap
Poate inverssss ca din ziua aceia mereu m-a intrebat pe cine mai placi, ma mai placi, ce ti-a placut la cealalta fata (inainte aveam o iubita )...
Eu cred ca esti doar unul dintre prietenii ei si care esti prea dragut si prea adorabil pentru a fii iubitul ei adica ea te vede ca pe un prieten si nu ca pe un iubit...
Nu cred ca nu prea suntem prieteni foarte bunii vb pe mess atat - ce mai faci? chesti de genu asta deci am vazut ca se uita la mine cu o privire de aia asa mai nu stiu cum sa explic ai crede ca ti-ar zice:-Vrei sa fi iubitul meu?
asa cred eu as vrea mai mult raspunsuri de la o fata ele stiu bine.
Si plus ca fata e genu ca spune totul pe fata
Păi să știi că dacă scrii corect și folosești semnele de punctuație bine creezi o impresie mult mai bună oricui îți citește mesajele. Legat de întrebare, trebuie să treci de la stadiul de prieten la cel de iubit, asta se face numai așa, cu ținut de mână, cu dulcegării, cu îmi place de tine, cu pupat. Noroc amice!