Întrebare recomandată | Ionelllla a întrebat:

Bună.am o intrebare
Eu sunt virgina, nu am facut sex niciodata s-ar putea sa fiu însărcinata? gen daca am facut baie in cada si era acolo spermă sau alte moduri?

Răspuns Câştigător
| Vali1234gahavjygjaka a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata DECAT daca faci sex cu un barbat si acesta ejaculeaza in tine, altfel nu e posibil.

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si sperma cum a ajuns in cadă? Inseamna ca faci baie cu un baiat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai fi al doilea caz de conceptie imaculata din istorie

| Violleta2022 a răspuns:

Ai facut baie in cada vecinilor?
Pentru ca nu pot crede ca parintii tai sa faca baie, sa faca sex sau alte mizerii in apa si apoi sa-si spele copilul in laturile lor!

Eu zic sa lasi prostiile, ca rade lumea de tine cu asemenea ineptii inventate!

| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul se refera strict la prima parte a intrebarii si anume : "Eu sunt virgina, nu am facut sex niciodata s-ar putea sa fiu însărcinata?" Raspunsul este DA, fiindca poti ramane insarcinata fara sa intretii un contact sexual. Sperma poate sa ajunga in vagin si prin alte modalitati care nu au nimic comun cu sexul, cum ar fi inseminare artificiala, prin intermediul unor degete cu sperma pe ele, etc.). Insa referitor la a 2-a parte a intrebarii raspunsul este un NU hotarat. Se exclude complet, fiind 100% imposibila formarea unei sarcini printr-o "metoda" cum este cea imaginata de tine. big grin

| Tears34 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Hai ca esti fraier.

Daca o femeie ar afla ca sea poate asa ceva.ar renunta la barbati.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Tears34):

Am sa-ti raspund doar pentru a te informa ca se practica/foloseste o astfel de inseminarea artificiala in cazul lesbienelor care doresc sa aiba copii sa devina mame, insa fara a se f#te cu un barbat. S-ar putea sa-ti provoace un soc aceasta veste/informatie insa trebuie sa te informezi si sa detii cunostinte in privinta unei astfel de practici folosite pe scara chiar destul de larga. S-au TU inca nu ai ajuns in faza in care sa detii astfel de informatii, cunostinte si sa intelegi ca in intreaga lume tot mai multe femei au renuntat si renunta definitiv la barbati. big grin

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Tears34):

S-ar putea ca informatiile si raspunsurile mele sa-ti provoace un "soc" insa acest lucru se produce dintr-un motiv extrem de simplu fiindca iti lipsesc cele mai elementare cunostinte generale, deci in mod absolut sigur tu esti de fapt adevaratul FRAIER. rolling on the floorrolling on the floor

Mda stiu ff bine ce zici tu ..stai liniștit sunt mai informat ca tine..si îmi asum tot ce vorbesc.

Viteza de deplasare a spermatozoizilor e de ordinul milimetrilor / ora, deci daca ejacularea nu s-a produs in contact cu vaginul, riscul de a ramane insarcinata tinde catre 0. Mai mult decat atat, in contact cu apa spermatozoizii devin imobili in functie de pH, prezenta sapunului etc.

| Emilian65 a răspuns:

Nu ai cum sa fii gravida. Un sfat este urmatorul: Inainte de a face baie in cada este bine sa speli baia acu apa si un dezinfectant daca stii ca inaintea ta a facut baie in cada un baiat.

| vocea a răspuns:

Nu draga mea stai calma, trebuie ca sperma sa iti fie introdusa in vagin prin ejaculare sau prin injectare ca la monta, deci stai calma.

| LordBolton a răspuns:

Doar prin ejaculare sau prin insertie medicala.

| 私は日本が大好き a răspuns:

Nu draga mea, esti informata gresitwinking

| mankovskis a răspuns:

Nu se poate sa ramai insarcinata daca nu faci sex cu ejaculare in vagin.