| doryn89 a întrebat:

Buna,am o intrebare. Eu vorbesc cu o fata. Matusa acestei fete e casatorita cu fratele meu mai mare. Deci acuma fratele meu ii este unches. Acuma vreau sa stiu daca asta ma face si pe mine ruda cu aceasta fata sau nu, daca putem fi impreuna...

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Bineinteles ca puteti fi impreuna,nu sunteti rude de sange, ci rude prin alianta.
De fapt, sunteti doi straini, desi intotdeauna se va gasi cineva sa fie nemultumit de relatia voastra!
Dar puteti fi impreuna, linistiti!

| doryn89 explică (pentru greece12):

Iti multumesc pentru raspuns, dar acuma noi normal suntem veri sau nu

| greece12 a răspuns (pentru doryn89):

Veri nu sunteti,in nici un caz, ea e nepoata cumnatei tale, cam asa ceva!
Nu-ti fa griji, s-au casatorit doua surori cu doi frati si n-a existat nici o problema, de ce te-ar nelinisti o relatie de rudenie prin alianta?

| doryn89 explică (pentru greece12):

Dar din punct de vedere religios este voie sau nu?

| doryn89 explică (pentru doryn89):

Voi spuneti toti ca e voie, dar am citit acuma pe sit ul crestin ortodox si zice ca nu e voie, biserica interzice aceasta legatura din cauza ca fratele meu e casatorit cu matusa eisad

| greece12 a răspuns (pentru doryn89):

Ca sa te lamuresti exact si pe tema asta, reposteaza intrebarea ta la Religie, te rog.

11 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Acum daca l-ai intreba pe proful meu de religie ti-ar spune ca e un pacat laughing
dar mie mi se pare o prostie, sigur ca puteti fi impreuna fara nicio problema.

| neutrino a răspuns:

Puteti fi linistiti impreuna.

| Vektor a răspuns:

Stai linistit, doar cu rudele de "sange" nu e bine si legal sa ai o relatie.
Am avut o relatie destul de amoroasa cu o vara prin alianta si nimeni din familie nu avea nimic impotriva, doar prietenii faceau mistouri happy

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Puteti fi impreuna deoarece nu sunteti rude de sange. Intre rudele de sange nu este bine sa existe relatii nu cele prin alianta

| nightwish12356798 a răspuns:

In dragoste si in razboi totul e posibil

| Faur_Robert_1998 a răspuns:

Esti doar un pion care tot face pe nebunu deci stai calm