| MihrimahAndreea a întrebat:

Am o intrebare foarte importanta:
Ieri, m-am culcat cu prietenul meu si el si-a dat drumul de 2 ori in mine. A curs sperma din vagin, dar presuspun ca s-a dus si inauntru... dupa vreo 2-3 ore a inceput sa imi fie rau si a inceput sa ma doara burta. Ciclu abia mi-a trecut deci nu asta e motivul. In afara de faptul ca am avut o stare naspa si m-a durut capul si burta alte simptome nu am.
E posibil sa fiu gravida? Ajutor!

Răspuns Câştigător
| HandaSei a răspuns:

Nu! Nu ai să vezi simptome la câteva ore/zile... în decurs de 48 de ore poți lua "pilula" pentru a preveni orice grijă, asta în cazul în care te-ar deranja o sarcină, dar tu ai întrebat doar de simptome... și clar nu a fost de la asta, posibil doar ești ceva mai sensibilă.

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Inainte de ziua de ieri, ai m ai facut vreodata sex? Sau este prima data? Poate organismul tau după partida de sex de ieri suferă de dereglări hormonale, nu intra in panică cu sarcina, ca poate nu esti deloc insarcinată, ca sa scapi de indoieli, fa un test de sarcină, ce vârstă ai? Mersi.

| neutrino a răspuns:

Este prea devreme pentru un asemenea verdict, simptomele sarcinii nu apar de pe o zi pe alta. Cu toate acestea, facand sex neprotejat, poti fi gravida. Vei vedea luna viitoare!

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a fost imediat dupa menstruatie nu poti fi gravida. Aceste dureri de care vorbesti sunt reactii ale organismului tau in urma actelor sexuale pe care le-ai avut cu prietenul tau.

Răspuns utilizator avertizat
| Anca8080 a răspuns:

Ia pastila de a2-a zi daca nu vrei sa ramai gravida.

| MihrimahAndreea explică:

Da dar nu am mai avut aceste simptome pana acum si de aia ma.si mir ca nu apar asa repede si de ieri nu ma simt prea bine.
Dar care sunt sansele sa fiu gravida? Mentionez ca si-a dat drumul in mine de 2 ori, a curs sperma din vagin dar CRED ca s a dus si inauntru. Ca doar nu s singura care i.a curs.
Ciclu mi s-a terminat acum o saptamana deci nu sunt in perioada ovulatiei care e la 2 saptamani dupa terminarea ciclului menstrual (DACA NE LUAM DUPA INTERNET).

Dupa.parerea voastra care sunt sansele sa raman insarcinata?

| evelinna01 a răspuns (pentru MihrimahAndreea):

Destul de mari. Si-a dat drumul in tine! Riscul e foarte mare.

| Felys a răspuns (pentru MihrimahAndreea):

Pff,spermatozoizii traiesc in vagin inca cateva zile, adica fix pana ai tu ovulatie, mergi rapid si i-a pastila de a doua zi ca sigur ramai gravida cu calculele tale

| MihrimahAndreea explică:

Am mai facut sex de cateva ori. Sunt sanse sa raman insarcinata?

| claaau a răspuns (pentru MihrimahAndreea):

Tu aia urmaresti asa-i? sa ramai insarcinata?

| eveline9 a răspuns:

Cel mai bine cumpara un test de sarcina vezi ce iti iasa... si daca ai dubii poti face altul la doua zile distanta... ai grija pentru ca e cel mai posibil sa fi ramas insarcinata...