| Amelia666 a întrebat:

Buna,am o întrebare foarte importanta si vreau răspunsuri cat de sincere posibil. Iubitul meu a ejaculat pe degetele mele,țin sa menționez ca m-am șters pe mâini de o saltea dar nu așa de bine. Faza e că nu știu dacă m-am spălat pe mâini când am ajuns acasă, iar după ceva timp ce s-a întâmplat asta, fără să mi dau seama m-am masturbat cu degetele respective pe care iubitul meu și a dat drumul.E posibil sa raman gravida chiar daca aveam mana uscata sau chiar daca nu m-am spălat pe mana?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca stai cam prost la capitolul igienă.

| dullcat a răspuns:

Buna.In primul rand, speramtozoizii nu traiesc decat cateva minute odata eliberati. Pe suprafete reci, uscate etc, ei mor, astfel ca numai in vagin au conditiile propice pentru a trai.

In al doilea rand, o saltea e plina de bacterii, cheia si clanta usii iar sunt pline de bacterii, iar tu spui ca ti-ai folosit degetele fara sa te speli? Nu cred ca vrei sa stii ce frumoase sunt infectiile vaginale.In locul tau mi-as folosi ratiunea data viitoare, nu numai hormonii.

Apoi, folosti baia (apa si sapun!) inainte si dupa momentele astea, altfel e cat se poate de gretos pentru toata lumea. Daca nu stiti cu ce se mananca sexul, mai bine ati mai astepta pana va maturizati.

| Emilian65 a răspuns:

În situația prezentata de tine, nu poți rămâne gravida.

| VoidEternal a răspuns:

Nu.

| Robert2526 a răspuns:

Nu, nu este posibil asa ceva, dar totusi, inainte sa te masturbezi, trebuie sa ai mainile curate, altfel poti sa te alegi cu infectii