| Catty943 a întrebat:

:* Am o întrebare:
Fostul meu prieten s-a despărţit de mine acum 2 luni. Cel mai bun prieten al lui şi al meu mi-a spus că vorbeşte de mine(spune de bine), înca-i mai place de mine şi că ar vrea să mai fie cu mine doar că, crede că eu nu-l mai plac. Nu m-a minţit niciodată şi tot ce mi-a spus a fost adevărat. L-am întrebat pe fostul meu prieten dacă e adevărat şi a spus că nu, că nu este adevărat etc. etc. Totuşi a reacţionat ciudat putea să spună că nu şi gata. Nu prea mă bagă în seamă, nici nu prea vorbim. Dar pe hol mereu se uită la mine. Ce spuneţi, mă mai place? Fundă! :*

Răspuns Câştigător
| ana5 a răspuns:

Eu cred ca nu te-a uitat inca, dar nu se stie daca mai are aceleasi sentimente ca inainte.Nu poti sa te ies dupa prietenii lui sau ai tai daca el nu vrea sa recunoasca, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el in particular despre relatia voastra si daca chiar ti la el sa ii spui. Succes si sper ca te-am ajut!

1 răspuns:
| onlyagirl a răspuns:

Eu zic ca nu ar trebui sa te complici pentru ceva ce a trecut.nu te-ai gandit ca e posibil sa vrea sa vada reactia ta? daca are curaj, si inca te vrea, o sa iti zica la un moment dat...