Cam înșelat este, nu altceva. Clar că nu aș face-o... ar însemna să nu o iubesc doar pentru că nu-mi face un orar.
N-am trecut și nici nu o să trec deoarece nu o să fac așa ceva. ^_^
Ar fi cea mai mare prostie a ta să accepți asta! Chiar azi am avut discuția asta de 3-4 ori, cu persoane diferite și clar, nu ai de ce să faci asta dacă ții la partenera ta. Răbdare. Totul vine de la sine. Sacrificii. ASta e esența! DAcă nu e dispus să te aștepte nu face decât să profite! Vrei pe cineva să profite? Rămâi pe poziții.
Cum sa nu fie inselat? Trebuie neaparat sa existe o relatie cu tot ce inseamna ea intre el si acea alta fata pentru a se numi tradare? E inselat si e penibil. Daca fata nu vrea o lasi in pace, altfel se numeste viol! Si daca nu poti trai fara sex oral o lasi pe ea si iti cauti una care vrea sa iti faca!
s-o crezi tu ca apeleaza la femei usoare(sau ma rog... poate femei, in mai multe, nu doar una).
dar din ce am observat eu majoritatea apeleaza doar la una, cu care nu se opreste doar la sex oral si cu care se invata si la care incep sa tina si in timp... pentru care renunta la aia de acasa daca se inteleg, iar relatia per total este mai buna decat cea de acasa.
ps: eu nu-s baiat, evident, dar... am cunoscut cateva astfel de cazuri si imi permit sa-mi dau cu parerea. singural caz in care el nu si-a lasat nevasta a fost ori cand ea a acceptat sa faca ce ii lipsea lui, ori cand avea probleme de incredere, fidelitate cu amanta...
Inteleg.dar la mine nu se pune problema sa renunte la mine pentru acea persoana.a fost un altfel de caz sa zic asa...a fost o scapare o curiozitate, pe care o regreta
Daca nu i-a placut atunci a fost o scapare. daca i-a placut va mai vrea si va mai cauta. eu n-am intalnit pe nimeni sa zica ca nu-i place si nu vrea sau accepta.
Depinde de caz parerea mea...o data gresesti impulsiv, a doua oara deja e obisnuinta.Si daca iti iubesti partenera si sti ca risti sa o pierzi, te opresti.Zic si eu
Nu ma prea intereseaza daca e sau nu inselat, eu unul m-as opri direct la statia de curve daca nu vrea.
Bună.
Este înşelat CLAR. Nu înţeleg, dacă ai deja o fată cu care eşti împreună la ce mai apelezi la altele pentru a te satisface ele? . Dacă unii chiar vor asta şi iubita nu vrea, trebuie să aştept până o să vrea dacă chiar o iubeşte, dacă nu o iubeşte asta este.
Nu am trecut prin aşa ceva, dar mi se pare o mare prostie.
Dacă mai ai vreun sfat, dă-mi add : dnd5min_xd
Nu stiu daca este ok sa iti inseli iubita pentru satisfactii sexuale, tu decizi, dar gandeste cum ar reactiona daca ar alfa si daca se merita riscul. Poate daca ii spui toata povestea o sa accepte si daca nu frate nu poti sa traiesti fara sa iti suga cineva ustensila? Daca faceti sex tot e bine.
Eu am
tu ai
el a
noi am
voi ATI
ei au.
A-ti se foloseste decat cand te referi la a iti. gen a iti face rau singur nu e bine. a iti trecut prin asta are 0 sens.
Si acum ca am terminat cu gramatica se joaca cu mintea ta ca vrea sa ti-o dea la cioc si tu nu vrei.
Începe să-i faci sex oral tipei(dacă eşti băiat), 2 minute cât s-o faci să se urce pe pereţi, după aia te opreşti şi n-o mai bagi în seamă. O să sară pe tine
Si tu de ce nu faci? Doamne,daca e iubitul tau si aveti o relatie serioasa nu e nimic anormal. Cand iubesti faci orice pentru a-ti face partenerul fericit,prin orice mijloace. Chiar nu va inteleg,imi e mila de prietenul tau. Logic ca daca nu primeste ce are acasa se duce la altele. Stii vorba aia : f**** iubitul bine,daca nu o face alta.
Si nu ma intelege gresit, nu-s vreo experta in ale sexului sau ceva de genu, dimpotriva, doar ca am o gandire deschisa, nu inapoiata si stupida cu multe prejudecati asa cum o ai tu.
Fiecare gandesti in felul lui, parerea mea.Nu cred ca sexul oral e atat de necesar ca sexul obisnuit sa spun asa.Atat timp cat nu am siguranta ca o sa raman cu el mult si bine, nu fac asa ceva! Si iti poti satisface partenerul si prin alte metode, nu neaparat sex oral!
Da,dar in caz ca nu stiai asta e metoda lor preferata. Si tot nu mi-ai spus de ce nu incerci, macar o data. La partea cu siguranta te inteleg, nu stiu cati ani aveti si ce fel de relatie sau de cat timp aveti relatia. Dar atunci cand esti sigura eu te sfatuiesc sa o faci. Nu ai nimic de pierdut, cu siguranta el va aprecia gestul. Si referitor la intrebarea ta, nu e normal sa apeleze si tot inselat se numeste.
Florin12701990 întreabă: