| Lucian_Luci_1997_ZBDQ a întrebat:

am o intrebare in special pentru fete. Am facut sex neprotejat cu prietena mea acum vreo 2 sapt si ceva cred si mi-a spus ca ii este rau si credem ca ar putea fi insarcinata. Mi-a zis ca o doare burta, trebuie sa te doara burta daca esti insarcina? Sau e vreo alarma falsa si are vreo afectiune? Pls un rasp rapid. Mersi

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inca este foarte devreme pentru a se stii daca este insarcinata!
Un test de sarcina se face la minim 5 saptamani de la ultimul ciclu menstrual, orice test facut inainte va iesii negativ, chiar daca este insarcinata.
Burta doare din mai multe motive, inclusiv daca trebuie sa-i vina ciclul menstrual, daca are deranjamente sau crampe stomacale.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru a primi un raspuns cert, exact si corect sunt necesare date precise. Pe baza celor spuse de tine se pot emite simple pareri/presupuneri fara nicio valoare. Daca vei preciza data inceperii ultimei menstruatii, daca ciclul menstrual este regulat sau neregulat, data la care a fost intretinut sexul, daca la sfarsit a fost cu ejaculare a spermei si unde anume; in vagin sau in exterior si daca stie la ce data ar urma/ar trebui sa inceapa urmatoarea menstruatie, atunci se poateface o analiza foarte exacta si foarte sigura si se poate da un raspuns catusi de cat sigur si exact. Multa sanatate!

| Mayhem666 a răspuns:

Poate sa faca un test de sarcina, si o sa va dati amandoi seama daca este sau nu insarcinata.

| Nemessys a răspuns:

Daca nu ai ejaculat in ea, nu este nici cea mai mica sansa de a fi insarcinata.

| kandaraki a răspuns:

Dupa 2 saptamani nu apar simptome ca ar fi insarcinata, nici test de sarcina nu va arata gresit. asteapta sa ii vina perioada sau dupa 5 saptamani mergi la un control!

Răspuns utilizator avertizat