Cu siguranţă nu umblă toţi băieţii după virgine!
Ah... şi mulţi vor virgine pentru mândrie sau pentru că au ei impresia că ar fi mai "curate" sau mai "cuminţi" (evident neadevărat şi superficial dar deh... nu toţi se maturizează la timp).
În realitate, din experienţă îţi spun că sexul cu o virgină este mai nesatisfăcător decât cu o femeie care ştie ce face.
Salut.
Bună. Fetele pure sunt la mare căutare acum. Băieşii vor relaţii stabile şi de lungă durată, sau plictisit să tot găsească fete care nu vor obligaţii.
Madalina, tu chiar crezi ca intelegi barbatii !?, iti zic eu nici 1% , Un poet batran ti-ar spune : "bai tinere mai fumeaza"! - adica mai acumuleaza experienta inainte sa dai sfaturi!
Mary, e adevarat ce zice kongeriket ca e mult mai nesatisfacator sa faci sex cu o virgina, stiu si eu asta, dar dupa cateva partide, o inveti tu, si... e altfel, se formeaza pentru tine! Si lasatio mai incet cu sexul la indigo,
Serios? eu vad ultimul timp tot mai rar asa baieti, adica poate si umbla dupa ele, dar nu le prea gasesc.kind cineva afla ca sunt virgina asa se uimesc.am 19
Pentru ca asa sunt baietii. de ex daca le place o fata dar este vorbita se spune ca nu mai e virgina si astea o dau la o parte.Presupun ca in mandria lor vor o fata vrigina...Asta-i orgoliul barbatesc! Nu poti sa intrebi pe nimeni de ce Prefera sa se insoare cu o fata virgina? DAka nu e asa nici soacra nu o vrea...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: