Frate nu depinde de varsta de exemplu eu am avut prietene de la gradinita si ne sarutam pe sub banca )))...Dar ce conteaza e sa nu fi fraier daca o iubesti si sa dai cu piciorul...
Tu iubesti la 13 ani? ce-i iubirea? asa dupa tine, cu cuvintele tale sa-mi spui. nu stii sa scrii, ma copilule, si tu visezi la. taci si pune mana pe manualul de fizica.
Pai da intr-adevar nu rpea conteaza varsta in unele momente. Daca o iubesti fa ceea ce-ti dicteaza inima, insa nu prostii Si daca sunteti debia de o saptamana e binisor adica, i mean fa-o sa se simta in siguranta langa tine, sa se simta iubita. Saruto daca asta e ceea ce va doriti amandoi. Bafta:3
Sunteti prea mici pentru astfel de lucruri! Gasiti alte ocupatii! Jucati jocuri cu mingea, mergeti si va plimbati, cititi carti dar nu o luati cu sarutatul de la varsta aceasta, nu este pentru voi!
Ai doar 13 ani si ea are 11, poate ca tu esti pregatit dar ea cu siguranta nu e pregatita ...eu zic sa mai astepti daca sunteti impreuna DOAR de o sa ptamana