Trebuie sa ajungi la doctor.
Nu vreau sa arat cu degetul catre "iubitul" tau, dar daca pana sa faci sex cu el nu aveai nimic, iar acum ai problema asta si nu exista nici o alta cale prin care puteai sa iei vreo boala, you do the math.
Aviz tururor amatoarelor de sex cu barbati pe care nu au ajuns sa-i cunoasca indeajuns de bine si in care nu pot avea incredere deplina.
Da, ai si tu dreptatea ta, dar amandoi avem analizele la zi si am facut o protejati, nu cred ca exista loc de vreo boala
Pentru toate bts-urile cunoscute?
Fiind virgina, intrarea in vagin este acoperita parial de himen, de aceea este carnita aia acolo, dar este si loc liber tocmai pentrua putea sa se scurga menstruatia.
Se va rupe dupa penetrarea vaginala, la prima partida de sex vaginal.
Nu inteleg de ce sa mergi cu iubitul la ginecolog... Este cumva proxenet?
De ce are nevoie de confirmare, daca etsi in regula?
Iubitul tau nu are nici un drept sa mearga cu tine la ginecolog, ca nu-i parintele tau si nici tutorele legal.
Fetita, esti cumva amenintata de acest tip? Ca cerinta lui nu este una normala, fiindc extrem de suspicioasa...
Anunta-ti imediat parintii sau politia, ca asta poate fi proxenet si te duce cu forta la ginecolog sa vada daca esti virgina, ca sa te poata vinde pe bani multi, pe piata de prostitutie.
Nu mai sunt virgina, am facut o cu el. Voiam sa merg cu iubitul meu pentru ca vrea sa vada daca totul este in regula si nu cumva m-a ranit in timp ce o faceam, eu am venit cu ideea de a merge la ginecolog.
Normal ca te-a ranit, doar si-a bagat penisul in vaginul tau rupandu-ti himenul, dar pentru atat lucru nu te duce la giencolog si nu insista sa mearga cu tine, decat daca are alt scop/interes sa te controleze.
Cred ca e normal, cam așa arată la intrarea în vagin, mușchii din interior au anumite striații, unii sunt mai proeminenți puțin, poate fi si himenul care nu s-a rupt complet si se vede acolo la intrare, pentru liniștea ta poți să mergi și la ginecolog, de ce nu.
Himenul este un component vaginal care proteja de anumiți factori acum și când erai mica
biancab21 întreabă:
George0197 întreabă: