anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Am o intrebare jenanta, dar as vrea ajutorul vostru. Am 17 si am facut-o acum 2 saptamani,astazi am decis sa ma uit putin la vaginul meu sa vad cum arata si la intrare in vagin este ceva tip carne,moale care acopera o mare parte din deschidere. Pe net nu am gasit nimic asemanator in afara de ceva "hymenl tag", dar nu cred ca asta este si cica ar aparea dupa nastere sau mai tarziu in viata. As vrea sa merg cu iubitul meu la ginecolog sa vad daca sunt in regula sau nu, dar nu stiu de la ce varsta pot merge fara acordul parintilor. Nu am semne de ceva boala sau infectie dar pielea din partea de jos a vaginulul, aproape de anus ma doare cand o ating. Puteti sa ma sfatuiti, va rog? Imi este frica sa nu fi patit ceva

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Trebuie sa ajungi la doctor.
Nu vreau sa arat cu degetul catre "iubitul" tau, dar daca pana sa faci sex cu el nu aveai nimic, iar acum ai problema asta si nu exista nici o alta cale prin care puteai sa iei vreo boala, you do the math.winking
Aviz tururor amatoarelor de sex cu barbati pe care nu au ajuns sa-i cunoasca indeajuns de bine si in care nu pot avea incredere deplina.winking

| Anonim34545jkjk a răspuns (pentru wildthing):

Da, ai si tu dreptatea ta, dar amandoi avem analizele la zi si am facut o protejati, nu cred ca exista loc de vreo boala

| wildthing a răspuns (pentru Anonim34545jkjk):

Pentru toate bts-urile cunoscute?

Răspuns utilizator avertizat
| Madaxo97 a răspuns:

Cred ca e normal, cam așa arată la intrarea în vagin, mușchii din interior au anumite striații, unii sunt mai proeminenți puțin, poate fi si himenul care nu s-a rupt complet si se vede acolo la intrare, pentru liniștea ta poți să mergi și la ginecolog, de ce nu.

| Cipi1212 a răspuns:

Himenul este o membrană care acoperă parțial vaginul la virgine.

| Alexandra2136584 a răspuns:

Himenul este un component vaginal care proteja de anumiți factori acum și când erai mica