| smb a întrebat:

Am o intrebare la care nu am inca un rasp concret.Deci.se mai intampla ca eu si prietenul meu sa facem sex fara prezervativ, si nu ejaculeaza in mine, ejaculeaza afara dar din cate am inteles eu din raspunsurile scrise de voi exista acea 'picatura a fericiri' sau lichidul preejaculator care contine sparmatozoizi si iese inaintea spermei si pot ramane insarcinata. Mi-am facut un test de sarcina sa vad daca sunt si nu sunt si intrebarea mea este: Poate fi posibil ca unui baiat sa nu ii vina acel lichid?

Răspuns Câştigător
| anutza1991 a răspuns:

Nu e adevarat sa ramai insarcinata din lichidul acel.ramai insarcinata atunci cand v-ati dat drumu amundoi in acelasi timp sau cand u esti in perioada fertila si el ejaculeaza in tine dar asa nu din acel lichidwinkingpup

11 răspunsuri:
| anonimmmmm a răspuns:

Nu este poribil asa ceva, chiar daca el ejaculeaza afara oricum trebuie sa fii atenta ca nu este exclusa o sarcina nedorita, procentajul este de 30% sa nu ramai insarcinata.Fii atenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mai continuati asa intrebarea are sa sune astfel"Se intimpla ca eu si prietenul meu sa facem dragoste fara protectie si, tot intimplarea a facut, am cam ramas insarcinata chiar daca el a ejaculat afara...

| unicka a răspuns:

Nu cred ca ar fi posibil asa ceva

| floaredetrandafir a răspuns:

Si cand vrei sa faci un copil nu ramai insarcinata din prima. sunt cazuri si cazuri dar mai bine nu mai risca du-te la medic sa iti prescrie cele mai potrivite anticonceptionale pentru tine daca vrei fara prezervativ si stai fara griji

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este posibil. dar este sa ramai cu unul si copilul sa-l creasca celalalt, daca te culci cu amandoi.sau cu amantrei in aceeasi perioada de timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"crede si nu cerceta"

| sweetygirl a răspuns:

Toti baieti au acel lichid pre-ejaculator

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e posibil, fara acel lichid nu se produce lubrefierea penisului si nu se poate produce penetrarea (e foarte dureroasa pentru barbat). Dar nu uita ca riscul de sarcina in aceste situatii e de maxim 30%, asa ca e posibil ca pana acum sa fi avut doar noroc.

| erik_1277 a răspuns:

Iti raspund chiar daca nu ai vrut sa fii prietena cu mine, poti ramane si din lichidul acela, lichid seminal dar greu, accidental. Pa.

| pescarusul a răspuns:

Este foarte posibil, deoarece acea picatura contine cea mai mare concentratie de spermatoizi asa ca ai toate sansele...p.s-ia anticonceptionale daca tot o faci fara cauciuc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing rolling on the floor