Fa-l gelos smecherai urasc asata si daca poti chiar cu prietenul cel mai bine, dar si daca iti iese si vine la tine sa va impacati nu o fa din prima oricat tiai doar smecherasi sunt atrai de fetele care ii fac ca fuga dupa ele, dar totusi amageste-l nu-l fa sa se dea batut da-i sperante dar nu te impaca cu el doar peste cel putin 2 saptamani dupa ce a tot fugit dupa u daca nu o face atata timp nu merita si sa fiu sincera inseamna ca el doar te-a folosit, dar oricum o sa-ti iasa sa-l faci gelos si o sa incerce sa va impacati dar te rog sa nu-i cedezi fiind ca va fi mai bine pentru u crede-ma ca stiu din experienta, cand vine vb de relati esuate eu sunt maieste si deja stiu cum sa controlez eu lucrurile sau cel putin sa-mi impun niste lucruri
Deci : lasa-l sa astepte pana nu mai poate dupa o sa vina in genunchi (mie asa mi s-ar intampla )
Si tu la fel ca ceilalati, faceti mare greseala sa nu dat detalii despre ce anume a dus la despartirea voastra, sa nu recurgi la prostia de a-l face gelos si sa te afisezi cu alt baiat
Ti-a spus chiar el ca nu mai vrea sa il cauti. Deci, lasa-l sa faca ce vrea.
Nu exista alta cale in afara de indiferenta.
rodyana_6729 întreabă:
RayKzor51 întreabă: