| Loredana96 a întrebat:

Am o intrebare la cei care au mai multa experienta in viata ca mine.Am fost impreuna cu un tip 10 luni.La inceputul lui septembrie ne-am despartit pentru ca era indiferent dar stiu foarte bine ca tinea la mine.Nu a mai incercat sa ma intoarca dar cind ne intilneam in oras intimplator se uita lung la mine.Cu o saptamana in urma am aflat ca o fata i-a propus sa fie impreuna dar el a refuzato.Ieri cind am fost in club deja toti vorbeau ca el e impreuna cu acea tipa.Dar acea tipa e slaba...foarte foarte slaba.In plus el s-a certat foarte tare cu ea vara asta pentru ca se baga in relatia noastra si incerca sa ne desparta iar pe el asta l-a inervat din cale afara si a facut-o in diferite cuvinte, iar ea la fel.El avea o ura nemarginita pentru ea si acum ei sint impreuna.Eu spun la toti ca nu imi mai pasa de el si sint cea mai fericita...mereu zimbesc dar cu adevarat cind am auzit ca ei doi sint impreuna nu mi-am putut stapini lacrimile.
Oare ce ar insemna asta?

Răspuns Câştigător
| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Există două posibilități:
1. Încă se gândește la tine și este cu acea fată doar pentru a încerca să uite, sau să-ți testeze reacția;
2. Este cu ea pentru că o place.

Cazul 1 este cel mai credibil. În acest caz încearcă să vorbești cu el și să vezi ce se întâmplă. Lasă orgoliul la o parte. Dacă te respinge, renunță. Nu are rost să te bați cu morile de vânt.
În cazul 2, deși e puțin probabil, nu uita, nu poți obliga pe nimeni să aibă sentimente pentru tine.
Ai grijă:*.

3 răspunsuri:
| 789456123 a răspuns:

Din ce spui tu eu ma gandesc ca ei erau de mai mult timp impreuna in timp ce era cu tine era si cu ea si probabil ea i-a cerut de mai mult timp sa se desparta de tine.

| ДdД a răspuns:

Eu cred ca ai fost dezamagita de faptul ca el nu manifesta prea mult interes pentru relatia voastra si ai decis sa va despartiti din cauza asta si nu pentru ca nu mai existau sentimente. Si atunci cand ai auzit ca el s-a cuplat cu alta fata te.a durut acest luru pentru ca inca mai ti la el.Cat despre el sunt convins ca o face ca un fel de razbunare, m-ai ales dupa ce ai zis(scris) ca a jognit-o si s-a certat vara aceasta pentru ca s-a bagat intre voi, si...nah..probabil era trist ca v-ati despartit asta s-a tot dat la el, l-a consolat dupa despatirea voastra, si el a vazut in relatia cu ea o cale de a se razbna ca l-ai parasit si poate totodata o cale de a te uita.
Parerea mea! pa-pa

| neutrino a răspuns:

Tu pui problema foarte prost. In primul rand ai uitat esentialul: o relatie are un inceput si un sfarsit. Relatia voastra s-a sfarsit. Dureros sau nu, aceasta e realitatea. Din acest moment tu nu mai ai dreptul sa-l judeci pe el cu cine umpla, ce prietena isi face si daca e mai urata sau mai frumoasa decat tine. Si nici el nu mai are nici un drept asupra ta. Stergeti lacrimile, capul sus si mergi mai departe pe drumul tau. Nu e baiatul dupa care trebuie sa plingi.