anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am o întrebare: la data de 17 noiembrie, eu cu prietenul meu, ne-am masturbat unul pe altul ne ajungînd la orgasm, eu dupa ce am pus mina pe penisul lui, am introdus mîna in vagin. Ciclu mi-a venit la data de 1 decembrie, a intîrziat cu 4 zile. În urmă cu 3 zile am facut sex cu prezervativ, nu stiu dacă a pus mina pe penisul lui, dar me-a introdus in vagin un deget. Deci care este probabilitatea de a fi insarcinată?

9 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Doamne a nu stiu cata "fata" esti pe care o intreb:de ce naiba faceti sex daca nu sunteti informate si apoi sunteti speriate de bombe? Nu, nu esti insarcinata dar te rog sa-mi raspunzi la intrebare! Deja nu va mai suport.

| Florenta16 a răspuns:

Nu cred ca exista riscul asta.

| rina123 a răspuns (pentru Cristiann25):

Sunt foarte informata, doar ca sunt paranoica

| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Cati ani ai?

| Iunona a răspuns:

Stai linistita, daca prezervativul nu a fost rupt sau nu a alunecat inauntru nu sunt sanse de a fi insarcinata. happy

| Cristiann25 a răspuns (pentru rina123):

Pai tocmai asta ziceam.Ori nu sunteti informate ori nu sunteti pregatite si apoi parca sunteti speriate de bombe(vorbesc la general pentru ca sunt nu stiu cate cu intrebari ca a ta). Lasa sexul pana o sa simti ca esti pregatita.

| Libelle a răspuns (pentru Cristiann25):

Allooo.

Uneori esti paranoic din grija. Nu din neinformare. Ar trebui sa iti dai seama ca e la inceput, pe parcurs nu mai stai cu stresul si grijile astea da` pana te bagi "in paine" le ai.

Prea multa lume care crede ca le stie pe toate pe-aici.

http://dssmile.wordpress.com/

| Cristiann25 a răspuns (pentru Libelle):

Eu am specificat ori proasta informare ori nu e pregatita pentru asa ceva. Daca stie ca o sa stea cu frica apoi pai sa n-o mai faca.Macar sa tina pentru ea sa nu-i mai streseze si pe ceilalti din jurul ei.Stiu cum e ca am patit si eu cu "speriate" de astea.

| Alcyon a răspuns:

Mare ti-e gradina! Aveai sperma pe degetul ala? Daca nu, poti sa stai linistita.