Doamne a nu stiu cata "fata" esti pe care o intreb:de ce naiba faceti sex daca nu sunteti informate si apoi sunteti speriate de bombe? Nu, nu esti insarcinata dar te rog sa-mi raspunzi la intrebare! Deja nu va mai suport.
Stai linistita, daca prezervativul nu a fost rupt sau nu a alunecat inauntru nu sunt sanse de a fi insarcinata.
Pai tocmai asta ziceam.Ori nu sunteti informate ori nu sunteti pregatite si apoi parca sunteti speriate de bombe(vorbesc la general pentru ca sunt nu stiu cate cu intrebari ca a ta). Lasa sexul pana o sa simti ca esti pregatita.
Allooo.
Uneori esti paranoic din grija. Nu din neinformare. Ar trebui sa iti dai seama ca e la inceput, pe parcurs nu mai stai cu stresul si grijile astea da` pana te bagi "in paine" le ai.
Prea multa lume care crede ca le stie pe toate pe-aici.
http://dssmile.wordpress.com/
Eu am specificat ori proasta informare ori nu e pregatita pentru asa ceva. Daca stie ca o sa stea cu frica apoi pai sa n-o mai faca.Macar sa tina pentru ea sa nu-i mai streseze si pe ceilalti din jurul ei.Stiu cum e ca am patit si eu cu "speriate" de astea.
Mare ti-e gradina! Aveai sperma pe degetul ala? Daca nu, poti sa stai linistita.