Bun deci, draga mea syssa stii foarte bine ca eu ti-am zis ca acest baiat hai sa zicem X te place. ca sa intelegi exista anumite gesturi pe care eu le pot remarca in "descrierea" facuta de tine si care ma duc cu gandul ca este posibil sa te placa si anume: se pune peste tine, bratul lui in jurul tau "frumoaso". stiu ca isi tot schimba comportamentul cand e asa cand e asa, poate pentru ca ii este frica ca nu are nicio sansa cu tine sau poate ca asa e caracterul lui insa eu zic asa mai asteapta ateva zile sa vezi ce o sa mai faca daca continua cu gesturi din astea inseamna ca te place... succes primesc fudi te roooog?
Nu e neaparat ca t place eu iti spun sincer. eu sunt noua in scoala mea. ( cum m.am mutat in spania ) si am o gramada de prieteni cu care ma inteleg super si Ma refer la BAIETi... si vreau sa iti spun ca ne lom in brate ne aruncam unu peste altul ne pupam tot timpul (pe obraz) si saptamana asta am fost la un concert cu CLASA 3ºa si noi fiind B si Diver... siin autobuz am inceputh sa ne suim unu peste altul si toate astea eu cu un baiat din clasa A. am stat pe acelasi scaun si baiatu mi. a pus mana dupa gat dupa m. a luat de mana si toate lucrurile astea DESI el are prt eu am prt. dar vreau sa. ti spun ca probabil te place. este un lucru complicat de spus in cuvinte NOI cEI CARE RASPUNDEM pentru ca e ca si cum intrebi keva ke ai vrea sa se intample si toti o sa. ti Spuna KA da. ca sa le dai fundita dar eu iti spun ca baiatu poate simte ceva. ori doar vrea saa fie de gasca nu stiu acum. stiu ca nu e eea ce vrei sa auzi dar asa este puupik