| ReDragon a întrebat:

Buna,am o intrebare la voi, cum pot sa imi dau seama daca o fata ma place? Incerc sa le atrag atentia la toate (care imi plac)si nu stiu parca nu ma prea baga in seama.

3 răspunsuri:
| Wehrsi a răspuns:

Sfat: nu incerca prea mult. Nu suportam baietii care insita, ii consideram prea stresanti. Fa-le complimente. Si inca ceva, incearca sa te duci la cele care iti zambesc. Daca o fata nici nu te baga in seama sau nu se uita la tine nu prea are rost sa incerci.
Cand unei fete ii place un baiat, iti poti da seama foarte usor, deoarece zambeste continuu, se uita dupa tine, etc. big grin

| tCOCOc a răspuns:

Știi de ce? Pentru că observă și ele că te dai la mai multe și nu e ok.
Dacă să zicem că te-ar plăcea o tipă drăguță, s-ar răzgândi pentru că nimeni nu vrea să fie cu un tip care dă la nimereală să vadă ce îi pică.
Deci părerea mea ar fi să nu mai cauți fete, iar când chiar o să îți placă cu adevărat de o fată, încearcă să te porți frumos, să fii ok, liniștit dar nu prea ca să nu se plictisească laughing nu te agita pentru că o vei obosi.
Dar dacă tu încerci la mai multe fete crezând că poate acceptă una din 1000, cine știe, și îți va apărea această fată în față după care te vei topi și ai fii în stare să faci aproape orice pentru ea, tipa nu va accepta prietenia ta deoarece o să te știe drept tipul care încearcă la toate până acceptă una.
Dacă ești mai discret și misterios și le dai la multe cu flit, vor veni ele după tine pentru că le vei stârni curiozitate.
Sper că te-am ajutat, baftă la fete, pupici laughing) :*

| annima a răspuns:

Pai, pentru ca sunt fata stiu, nu o bagi in seama, ori, poti sa ii faci cadouri sa vada ca o placi si ca te gandesti la ea, zic si eu.