| mihaelaaa123 a întrebat:

Buna.Am o intrebare la voi. Daca am sinii mici asta e o problema?
Se poate intimpla ca prietenul meu sa ma lase din aceasta cauza? Am 19 ))

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat nu il va interesa marimea "formelor", dar daca iti face unele reprosuri de genul nu se merita sa iti pierzi timpul cu el.
Cine te iubeste, te iubeste asa cum esti cu bune cu rele.

15 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De ce sa te lase? si sanii mici sunt sexy stiai?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Eun bou prietenul tău, daca din atita lucru te păraseste, iarta mă dar nu este corect ce face

| Valentina00 a răspuns:

Nici nu se pune problema intr-o relatie sa conteze acest lucru. cine te place, te place asa cum esti. Si eu am sanii mici dar pentru asta, prietenul meu ma accepta asa cum sunt si chiar ii place lucrul asta. Nu iti fa griji.

| TSO7 a răspuns:

Bărbații, în general, sunt atrași de femeile cu forme, dar în special cu sâni mai mari (dovedit științific). Totuși aceasta nu însemnă că nu te poate iubi așa cum ești. La urma urmei este o diferență între atracție și iubire.

Prin simplul fapt că tu simți că ai sânii prea mici (fără ca el să îți spună asta), te complexezi singură. Acest lucru ar putea afecta relația, faptul că te simți complexată. Un bărbat se simte atras de o femeie cu încredere de sine ridicată și cu capacitatea de a se simți bine în propria-i piele.
Așadar, iubește-te așa cum ești, și el te va iubi.
Dacă nu va fi așa, măcar ai de ales, după cum a spus și Quassaar. Din 19, unul tot te va accepta laughing

| Giulia97Anna a răspuns:

Daca te iubeste si te place exact cum esti nu ar trebui sa existe probleme.Crede-ma ca stiu ce zicwinking Si eu sunt in situatia ta.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sanii mici si ascutiti, fermi, cu sfarcuri tari in stare sa strapunga bluza ofera cea mai super excitanta priveliste, mai ales acum in perioada de vara. Daca el are alta parere transmite-i din partea mea ca este un bou imbecil si retardat.

| NH4OH a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Hahaha.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru NH4OH):

Te simti vizata? Sanii tai sunt de fapt niste tate si au forma apropiata de cea a ugerelor? In acest caz ma vad nevoit sa-ti raspund ca le prefer pe cele mititele ce incap in causul palmei.De gustibus non est disputandum.

Nu, nu de asta râdeam. Râdeam de ultima parte când ai jignit pe respectivul. Apropo, nu sunt vacă.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru NH4OH):

Te rog sa-mi accepti scuzele, te asigur ca in imaginatia mea nu apari in postura pomenita de tine. Puteai formula raspunsul mai sugestiv.

Mersi frumos.

| neutrino a răspuns:

Nimeni, niciun baiat nu te va lasa din cauza sanilor mici, iar un baiat serios termina ceea ce a inceput, indiferent de marimea sanilor.

| Emilian65 a răspuns:

Dac te iubeste cu adevarat, nu te va lasa din cauza sanilor mici.

| Țoglă a răspuns:

Stai liniştită, sânii nu prea contează aşa mult într-o relaţie.

| Quassaar a răspuns:

Din19 te alegi macar cu unul care sa te placa. big grin