| Ablex222 a întrebat:

Am o întrebare legata de penisul meu. Eu am 14 și sunt virgin am 16 cm, problema e ca atunci când îmi desfac penisul ma doare dar pot sa o fac. Când îmi ating capul simt o durere mare și când mi-l închid. E problema serioasa? Peste 2 săptămâni e posibil sa fac sex o sa am vreo problema? O sa ma doar atunci când o fac?

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este intrutotul logic sa apara senzatia de durere care la fel de logic va fi mult mai intensa fata se durerea care apare la o simpla atingerea a degetului de glandul penisului decalotat. Din acest motiv, pentru a reusi sa intretii un act sexual acceptabil si satisfacator, este indicat ca zilnic ori de cate ori ai ocazia sa te poti juca cu penisul sa-l decalotezi in mod repetat si sa-ti atingi, suprafata glandului cu degetele cat mai apasat. Doar procedand asa vei reusi sa poti rabda si infrange durerea aparuta. Chiar daca la inceput iti vor lacrima ochii pana la urma, incet incet va scadea si pe urma va dispare sensibilitatea extrema a glandului si vei reusi sa intretii acte sexuale satisfacatoare. Multa sanatate!

| Ablex222 explică (pentru corbulalbrosu):

Ok. Mulțumesc, am uitat menționez ca nu pot sa îmi desfac penisul atunci e sculat