| Ablex222 a întrebat:

Am o întrebare legata de penisul meu. Eu am 14 și sunt virgin am 16 cm, problema e ca atunci când îmi desfac penisul ma doare dar pot sa o fac. Când îmi ating capul simt o durere mare și când mi-l închid. E problema serioasa? Peste 2 săptămâni e posibil sa fac sex o sa am vreo problema? O sa ma doar atunci când o fac? ar trebui sa ma duc la un doctor? Da e din cauza masturbării înseamnă că nu mai pot sa ma masturbez?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Durerea este probabil de la FIMOZA sau o iritatie locala (de la prea multa masturbare).

Din pacate, la anisorii tai (14 ani) nu poti sustine o partida sexuala, pentru ca-i imposibil cu fimoza si pentru ca esti mult pra mic pentru asa ceva.

Te sfatuiesc sa vizitezi un UROLOG, sa te ajute la eliminarea FIMOZEI, ca sa permita cuculetului sa creasca, iari peste cativa ani, sa fii capabil sa ai sex normal, cu o fata.

In ce priveste masurarea corecta a cuculetului, se face cu o rigla gradata PESTE cuc, nu dedesubt.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu este omule din cauza masturbarii. Posibil sa fie urma de fimoza dar atata timp cat reusesti sa-l decalotezi s-ar putea sa nu fie nevoie de incizie.Masturbarea in cazul de fata te ajuta mai mult decat crezi.De durut s-ar putea sa te doara putin la inceput in timpul actului sexual.