| Ablex222 a întrebat:

Am o întrebare legata de penisul meu. Eu am 14 și sunt virgin am 16 cm, problema e ca atunci când îmi desfac penisul ma doare dar pot sa o fac. Când îmi ating capul simt o durere mare și când mi-l închid. E problema serioasa? Peste 2 săptămâni e posibil sa fac sex o sa am vreo problema? O sa ma doar atunci când o fac? ar trebui sa ma duc la un doctor? Da e din cauza masturbării înseamnă că nu mai pot sa ma masturbez? E normal sa fie asa la vârsta mea

1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca nu reusesti sa intelegi ca masturbarea este mai mult decat necesara si benefica in cazul tau. Nu reusesti sa-ti decalotezi (belesti) penisul si dupa ce intra in erectie, din cauza faptului ca penisul este afaectat intr-o anumita masura de boala numita FIMOZA. La capatul extrem al preputiului (pielea care acopera capul) deschiderea este stramta, fiindca largimea nu este suficient de mare in diametru din cauza existentei unui asa numit INEL FIBROS, adica un fel de ''brau'' foarte rigid si lipsit de elasticitate care impiedica, NU permite ca pielea preputiului sa fie retras de pe cap atunci cand penisul este in starea sculata.
Numai prin masturbare si incercari de largire a acelei deschideri a preputiului care deocamdata inca este prea ingusta, poti spera sa scapi de fimoza fara sa fie necesara interventia medicului urolog. Sanatate!