In primul rand ar trebui sa nu-ti pese ce cred altii atat timp cat tu stii cum esti de fapt. Faptul ca nu stai cu nimeni nu te face panarama ci din contra. daca erai o panarama ai fi umblat cu toti. Cele care te cred o panarama cel mai probabil o fac din invidie sau pentru ca se simt amenintate de tine, deci ignora-le! :]
Daca ar fi intrebat care e culoarea chilotilor de pe tine in momentul asta, puteai spune ca e aiurea si sa o faci nesimtita. E o intrebare perfect normala asa ca tine-ti parerile rautacioase pentru tine.
Tu fata tu! uita-te si la intrebarile ei anterioare si ai sa vezi de ce i-am raspuns asa, are 15 ani si doreste sa fie amanta unuia de 24 de ani, pune-te in locul sotiei...ce i-ai face?
Deci : Vad ca le cam stii tu pe toate. Pentru cultura ta generala pe useru'asta mai intra cineva nu toata intrebarile sunt ale mele.
Eu vorbeam strict despre intrebare asta. Ma scuzi, dar nu stiam ce alte minuni a spus.
Nu face problem si nu ai de ce sa te scuzi, nu trebuie sa ne suparam deoarece ne aflam in ireality zone
In primult rand, parerea celorlalti nu este importanta. Important este sa te cunosti tu pe tine, iar daca tu esti impacata cu tine insuti nu vad de ce te-ar deranja parerea celorlalti. Orice ai face, gura lumii n-o poti inchie.
Odata ce nu stai cu nimeni, nu au cum sa te numeasca panarama. Probabil cele ce spun asta sunt doar invidioase. Nu ar trebui sa iti faci o relatie stabila. Ar trebui sa iti vezi in continuare de viata ta si sa bagi comentariile lor la cot. BE STRONG :*