| Eu4EverX a întrebat:

Am o intrebare m-am despartit de cateva saptamani de prietenul meu pe care il iubeam foarte mult de cateva zile ma intalnesc cu un baiat care mi-a dovedit si acum si mai demult ca intr-adevar tine la mine... dar eu nu il pot uita pe fostul oricat de multe as incrca...va ro sa imi dati un sfat cu sa il uit

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita sa te mai gandesti la ex, la ce ar fi putut fi deoarece cine petrece cu speranţe adoarme cu vise. Apreciaza atentia, iubirea si tot ce-ti ofera acest baiat cu care te intalnesti si incearca sa-l descoperi ca persoana incetul cu incetul, fara graba. Te inteleg si stiu ca aripile dorului se frâng cel mai greu.si sa stii ca durerea sufletului nu poate fi tratată decât cu suflet, iar acest baiat te va ajuta.

8 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

L ai uibit pe celalalt? eu nu cred pentru ca daca a fost iubire adevarata nu l poti uita asa repede sa te arunci in bratele altuia... cunosc aceeasi situatie,,, el a iubit o orbeste sufera si acum desi ea nu sa folosit decit de banii lui si atit. dar el este distrus plinge este mereu abatut mai spera sa se intoarca. ea insa... spunea ca l uibeste dar nu mai poate continua relatia..., motive...nu avea spunea ca doar se simte vinovata si atit... fara sa motiveze ceva .asa ca tu nu l ai uibit altfel ai fi suferit si nu ai fi a; lergat imediat dupa altul soryy

| Eu4EverX explică:

EUSIATIT.nu am alerga dupa altul pur si simplu m-am intalnit de cateva ori cu alt baiat ca sa incerc sa il uit pe fostul...de fiecare data cand ma saruta eu tot la fostul ma gandescstraight face

| alessyca a răspuns:

Eu zic ca merita sa-i dai o sansa. nu ai nimic de pierdut. iti faci tie mai mult rau daca stai si jelesti dupa exu' crede'ma

| alina_3473 a răspuns:

Parerea mea este sa mergi spre viitor nu spre trecut ce ai avut stii ce ai trebuie sa descoperi s-ar putea sa te surprinda

| pysysexyshyrea a răspuns:

Ffffffffff bine atunci...stay lin cu timpu ai sa il uitii, chiar daca va dura ceva timp, dar ai sa il uitii, nu te mai kandi la el, si fi cu tipu asta!

| quintul a răspuns:

Esti fraiera, toate faceti la fel, scuze ca iti zic. Probabil baiatul asta cu care esti acum se uita la tine ca la un soare, iar tu te gandesti la fostul care te-a facut sa suferi, trist, foarte trist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe www.kudika.ro sunt articole, cum sa il uiti pe ex-ul.
COmbinate cu el nu ai nimic depierdut :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine bine. da pe asta cum il mai uiti? si pe urmatorul.si pe urmatorul? ce crezi ca ne treci pe o tabla si dai cu buretele? pai daca as fi baiat, nici nu te-as baga in seama. tu te iubesti pe tine mai mama draga nu -ti iubesti prietenii. tu esti la vanatoare. faci victime. dar roata se invarte.auzi,? m-am despartit ca-l iubeam foarte nult, adica yu pe el.si te intalnesticu un baiat careti-a dovedit? pai atunci casa de piatra.