Dragă domnisoara nu există nici urma de sarcina in conditiile in care el nu a ejaculat direct in vagin, ceea ce spui tu ca a facut el nu inseamna nimic, cel mai bine inainte de a mai face sex cu el sau cu altcineva documenteaza te referitor la sarcina, cum apare si cum te poti proteja de o sarcina ne dorita, banuiesc ca nu ai mai mult de 20 de ani deci zero experienta, de ce nu discuti cu mama ta? Ea a ramas gravida cand te a facut pe tine si stie sigur in ce conditii ramîne o femeie gravida si iti poate spune si tie cum se procedeaza, ce varsta ai?
Mulțumesc pentru răspuns, apreciez ca ți-ai făcut timp și ai răspuns serios!
Multa sanatatesi o seara faină
Violeta dar fraiera mai esti, fata asta a spus clar baiatul si a atins vîrful adica virful penisului capul penisului ca doar nu virful nasului sau al pantofului, si daca pe capul penisului avea lichid preejaculator a atins o pe ea la vagin si de aia îi este fetei teama de o sarcina, dar nu deduci nimic Violeto dar raspunzi aiurea.
Nu avem de unde ști. Șansele sunt foarte mici, dar nu putem ghici noi la nivel microscopic ce era sau nu pe mana lui.
Zona intima este cuprinsa intre pelvis si anus, deci unde s-a atins baiatul?
Clitoris, labii și himen
Una am intrebat eu si alta imi raspunzi tu!
Te-am intrebat unde S-A atins baiatul si tu-mi spui: "Clitoris, labii și himen".
De cand baiatul are organe sexuale femeiesti?
Îmi cer scuze, am citit greșit. Băiatul și-a atins vârful după care s-a șters pe mâna
Mai fetita, daca esti atat de scumpa la scris si nu spui lucrurilor pe nume, noi nu avem de unde sa stim ce varf si-atins si ce relevanta are in cazul tau.
Păi mă gândeam ca e de la
Sine înțeles ca vârful penisului. După care s-a șters pe mână de haine. Într-adevăr nu era mult lichid și nici nu a ejaculat.
Nu stiu cati anisori ai, dar este evident ca nu stii nici cea mai elementara notiune de a ramane gravida, fiind imposibil sa lasi o femeie gravida cu degetele, fie ele si murdare.
Aceasta lectie se invata in clasa a VII-a la ora de biologie, cand invtatti despre reproducerea umana.
Mulțumesc pentru răspuns
E plin TPU de întrebări absurde exact ca a ta. Îți dai seama că e absurd, dar degeaba.
Cititi și voi cum funcționează aparatul reproducător, sau daca nu, citiți măcar întrebările anterioare din categoria asta. O sa găsești nenumărate întrebări identice.
Te spun un banc:
într-o zi Bulă cu Alinuța când fac ei sex să vorbeau așa amândoi:
-Mă te iubesc Bulă.
-Și eu pe tine Alinuța.
Dupa aia Bulă spunea așa când să plictisea de sex:
-Mă Futu-ți gură mă-tii ajunge de atâta sex tu nu vezi că sunt obosit.
Și Alinuță spunea așa lui partenerul său:
-Hai mă nu mai fi bleg mă nenorocitule, de ce vorbesti așa cu mine mă omule.