| Junioara17 a întrebat:

Am o întrebare mai ciudată. Am 17 ani și nu pot avea, efectiv, o relație. Mă plictisesc foarte repede, după maxim o zi mi se ia de băiatul respectiv. Poate că nu-mi place destul de mult de el, nu știu ce să zic, dar din cauza asta nici nu am prieten. Am stat mult timp singură, ce-i drept. Poate m-am obișnuit să fiu independentă, chiar nu-mi place să stau legată de cineva, să dau raportul mereu etc. Sunt de ieri cu un băiat și azi nu mai vreau să mai fiu cu el. Nu e normal. Deja m-a plictisit. Vreau un băiat să domine relația, să fie totul cum vrea el, să fie deștept, să știe ce să facă. Sfaturi?

1 răspuns:
| corbulalbrosu a răspuns:

Deoarece ai ajuns la o varsta la care esti responsabila si in baza conceptiei si comportamentul tau nu poti accepta orice doar de dragul de a fi in rand cu lumea iti va fi foarte greu de a reusi sa obtii ceea ce speri/doresti deoarece aceasta tinde sa aiba o forma oarecum "ideala". Singura solutie in cazul tau este aceea de a astepta in continuare ivirea acelui "suflet pereche" ce ne este harazit/destinat intotdeauna din nastere.Ai putea veni in ajutorul destinului prin a incepe chiar tu cautarea acestuia cu putina bafta. Succes.