Gandeste-te ca nu ai vazut niciodata o prajitura. Habar nu ai ce e, ce gust are si daca o vezi poate nici nu stii ce sa faci cu ea. Asa e si cu sexul. Daca nu stii cum e de ce sa iti lipseasca?
Pai unii ar face-o dar n-au cu cine. Iar in general femeile rezista fara fiindca pentru ele nu e asa mare placere cand le f**e cineva...
barbatii care fac mai mult sex traiesc mai mult am citit in multe reviste chestia asta si nu stiu tind sa cred ca e adevarat!
Bună.
Da, există. Cunosc o femeie de 30 de ani care chiar are multe calităţi şi e virgină. A avut mai mulţi iubiţi dar nu a făcut o pentru că e de conceptul acela că e păcat să faci sex înainte de căsătorie.
Referitor la probleme, nu ştiu dacă e aşa, mă îndoiesc că cineva ar avea probleme de sănătate dacă e abstinent.
Stii citatul? "Nimeni nu moare virgin, viata ne f**e pe toti"
Eu la varsta mea nu am intalnit pe nimeni sa moara sau sa treaca de 20 de ani sa nu mai fie virgin/a.Deci raman la citat , iar tu tragi ce concluzie vrei.
pa pa
Mi-a zis mama ca era o sora de-a bunicii ei care a murit virgina
iti vine sa crezi?
Ai probleme de sanatate... mintala si dupa aia probleme fizice, odata ce ai gustat din...fructul oprit sa-i spunem asa. Ai frustrari, te enervezi usor, etc. Cu necesitatie corpului nu te pui, ca e foarte greu sa-l dovedesti(vezi calugarii).
De ce oamenii fac abstinenta? Din enshpe mii de motive. Nu-s 2 oameni la fel. Oricum beleaua mare e ca ce e frumos nu tine mult.
Da, pe la 24 am avut prima oara dar nu regret o clipa, am dorit sa astept persoana care sa merite, si a meritat in plus nu ai probleme cu acneia din cauza hormonilor daca o faci o data trebuie sa continui relatiile, altfel ajungi sa o faci cu orcine si nu mai ai control asupra ta
conteaza prima oara foarte mult
nu ajungi la probleme daca o faci mai tarziu din contra
Amy_9572 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: