| Alina789 a întrebat:

Buna ..Am o întrebare mai delicata,in special pentru fete. După cât timp de relație faceți sex cu partenerul vostru? Sau cat timp credeți că e necesar pentru a ajunge in punctul ăla? Eu una nu am avut niciodată doar "o aventura "cu un băiat,prefer sa ajung acolo doar daca e o relație de lungă durată (aproximativ un an ), cu toate că mi-a fost propusă chestia asta, am refuzat, cu toate că mă atrăgea foarte mult băiatul ăla ..gen mi-e frica sa nu fiu judecată că sunt o fata de moravuri ușoare sau sa zică după "ia uite bă că am prostit-o și pe aia ",pentru că așa se lauda unii după ce se culca cu o fata. Pentru băieți sexul e o plăcere fizica, însă pentru fete cred că e o validare emotională, iar eu daca as face o cu un băiat m-as și atasa de el, de accea nu accept aventurile.Voi ce părere aveți?

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Noi ne=am casatorit după 11 luni de relație și apoi am ajuns in acel punct.Eu sunt convinsă că doar sexul in casatorie e binecuvantat de Creator, e singurul care aduce implinire și fericire pe termen lung. Oricine e mult mai fericir dacă alege să adopte principiile Creatorului și vrea să păstreze totul doar pentru partenerul de căsătorie.Sunr foarte recunoscătoare sotului meu că si el a ales să refuze toate ofertele anterioare pentru că a dorit ca această munune să il lege doar de sotia lui.Asa nu avem amintiri, filme in cap si cu altii, nu e greu să fim fideli.

| mihai69 a răspuns:

Pot doar să răspund din punctul meu de vedere: niciodată nu am considerat o fată "de moravuri ușoare" (desi vreo două cam erau) dacă a fost de acord să facem dragoste de la primele întâlniri.
Dar nu spun că modul tău de a vedea lucrurile este greșit. Doar făcând lucrurile în ritmul tău te vei simți confortabil și relaxată astfel încât să fie o experiență cu adevărat memorabilă. În sensul bun.

| VoidEternal a răspuns:

4-6 luni mi se pare un termen mai rezonabil.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Un an e prea mult, sau tu vrei sa faci sex dupa logodna sau casatorie? Nu m-as lauda ca am facut-o cu tipa cutarewinking Cu asa ceva nu cred ca e motiv sa te lauzi. Daca as avea 1 an de relatie as fi logodit sau insurat, daca nu, as fi pe aproape cu siguranta