De ce nu ar exista?
Nu sunt toti niste monstrii de egoism,baietii pot iubi sincer,pot plange din dragoste,pot suferi!
Sunt si ei oameni,ca si fetele si,crede-ma,poate ca sufera chiar mai mult decat ele,doar ca o fac mai demn.
Da,exista baieti care asteapta,oricat ar fi nevoie,a caror prima grija e sa nu-si ranesca iubita in nici un fel,nici fizic, nici psihic, baieti cu caractere minunate!
Doar ca trebuie sa-i gasesti.
Aia care nu au inceput nici ei. Ca altfel ii "roade" prea tare, si daca ii zic unei fete ca asteapta de fapt o va insela la cel mult 2-3 luni de la inceputul relatiei.
Mai exista baieti de gen.Cunosc si eu cel putin 3 dar acest de gen baieti in zilele noastre sunt rari pe cale de disparitie cred ) si foarte greu de gasit, parerea mea
Exsista dar sti cum e in ziua de azi? nu prea dai peste ei daca ii cauti! Si nici nu sunt usor de localizat
Hop si eu! Pai si eu sunt in aceeasi categorie pur si simplu nu ar fi trebuit sa accepti tu situatia creata intre tine si el! Succes mai departe!
Vlacebo nu neaparat viol. sa iti stea pe cap 24/24 hai hai hai hai s'o facem. la asta cred ca se referea fata
@jelli : nu m-a folosit nimeni doar ca in ultimu timp numai peste baieti din'astia dau si m-am cam saturat
Da si la mine mai exista si iubitu meu face parte din categoria asta a asteptat duppa mine 1 an jumate ca sa fiu pregatita si a zis ca asteapta si mai mult daca e nevoie pana cand o sa fiu pregatita complet