Mda... tipul de baiat care nu se multumeste cu una.
Nu e clar? Ce stie el la varsta lui ce inseamna iubirea? nici eu nu stiu si crede-ma ca am incercat de multe ori sa-mi dau seama
Ceea ce vreau sa spun este ca "iubirea" asta este cam falsa, ieftina, neimportanta. Asa ii spune si ei si altor fete care i-au cazut in plasa.
Nu te lasa amagita si nu iti imagina ca esti singura care a patit asta. Obisnuieste-te si invata de la fiecare cate ceva, pentru ca astia o sa ajunga din ce in ce mai rau.
Pur si simplu a crezut ca va poate avea pe amandoua. Si acum normal ca te-a facut geloasa. Bucuria lui, te joaca pe degete si tu nu trebuie sa te lasi afectata.
Mult noroc ca sa gasesti unul mai... matur.
Pai,e evident daca deja si-a pus si profil cu ei doi sarutandu-se si nu mai insemni nimic pentu el, poate era cu ea mai demult sau poate daca e cu ea doar ca sa te uite inseamna ca el a luat prea in serios faptul ca l-ai rugat sa va despartiti din cauza varstei. Daca el a ales deja pe altcineva si te-a uitat pe tine fa si tu la fel adica nu neaparat sa gasesti al baiat, dar sa treci peste situatia asta.E logic ca daca deja are alta iubita tu ai fost pentru el doar ca si felul de mancare dintr-o zi.Il mananci, iti place, apoi ajunge in stomac si il elimini rapid...Trebuie sa fii puternica! Daca ii arati ca esti trista si deprimata asta ii va da lui mai multa satisfactie, asa ca mergi mai departe! Uita de el! Doar acum ai aflat si tu cum e prima dragoste din copilarie.Mai tarziu o sa iti aduci aminte de asta si o sa iti spui "atunci eram o copila si nu stiam ce inseamna iubirea" Si totusi daca ai suferit atat de mult inseamna ca ai tinut mult la el, dar...fa ca si cu celelalte lucruri. Daca ai uitat ce ai mancat acum 5 zile uita-l si pe el! Totul e trecator, Anna.Eu iti doresc succes in viata si sa gasesti omul potrivit pentru ca eu cred ca esti speciala si meriti pe cineva la fel ca tine!
In primul rand, nu cred ca te iubeste daca a facut asa ceva. Oamenii pot fi prieteni foarte buni mai ales daca nu au "relatii" asa cum spui tu. Comportamentul lui te indreptateste in ceea ce ai facut, adica atunci cand ai vorbit cu el sa va despartiti. Mergi mai departe Anna! Ocupa-te de tine! Si ACELA pe care-l astepti va veni singur!
Poi,sigur a cam inventat ca sa te faca sa te doara ca si cum l-a durut pe el cand ai cerut sa va despartiti... Obliga-l sa te asculte doar putin, si sa ii spui durerea care o are pe suflet.Sigur atunci se va intoarce la tine.Dar daca nu, Spune-i ca ti-ai gasit si tu pe altcineva si te va implora sa te intorci la el.Crede-ma...