Crezi ca toate fetele practica asa ceva? Oricum,sa simti morcovul la fund, nu cred ca-i o senzatie tocmai placuta, sau?
Faza tare e ca la intrebarea asta au raspuns si baieti In fine, suntem in 2011 si ar fi total aiurea sa ne luam de orientarile sexuale ale fiecaruia...
Daca stau mai bine sa ma gandesc...nu trebuie sa fi gay. Probabil prietenele lor au dat fugutza la cel mai apropiat sex shop si si-au cumparat o centura cu "obiectul muncii"...
Asa-i ca am imaginatia bogata?
Sunt 2 raspunsuri:
1. Durere ( daca partenera nu este pregatita in de ajuns, sau daca nu s-a ales poza potrivita, sau crema nu este in regula etc)
2. placere (pentru ca oricum penisul atinge peretii inteni ai vaginului si uterului) asta doar in cazul ca partenera este pregatita pentru un sex anal.
OMG, du-te si incearca si dupa ce imi incep si eu viata sexuala mai vorbim.
Ma,nu stiu ce sa-ti zic decat ca e foarte naspa. De ce ai vrea sa te simti ca inainte sa faci pe tine?
Fara nicio gluma, incearca sa-ti bagi o matura in fund.nu cred ca ti-ar face placere.
@Vebratim: Eu nu mi-am bagat nimic in fund si nici nu-mi doresc Incercam sa-i explic baiatului ca e o senzatie naspa, nu-l trimiteam sa faca asta.
c4nd4leante întreabă:
HappynewCenusa întreabă: