Offf,rusinoasa mica.Stai calma, n-ai dc sa te simti prost sau jena. E totul bine. Daca il iubesti iti propun sa o faci.E cel mai frumos sentiment atunci cand o faci cu cel iubit...Mult succes!
Așa eram și eu, însă a fost minunat sa experimentez aceasta noutate din viața mea alături de o persoana pe care o iubeam cu adevarat.
Poate peste ceva timp te vei simți mai in siguranta alături de el, te vei simțiți in largul tău. Nu fa acest pas doar pentru dacă nu simți ca ești pregătită, cel mai bine este sa aștepți momentul potrivit.
De ce te simti vinovata? Iti pare rau ca te-ai lasat atinsa? Nu inteleg. Daca ti-a placut atunci poti merge mai departe.
Este normal sa te simti rusinata, fiindca esti o fata cuminte, cu educatie si bun simt.
Mergi pana acolo unde doresti si accepta numai cat doresti.
Offf offf dimt ca innebunesc fa tu esti fata de 20 sau baba de100 de ce dracu sa iti fie rusine esti doar tu cu el si de ce te simti rusinata? Care e motivul? Pai ce ai facut tu eu faceam la 16 ani in fine uite poti sa incepi cu un sex oral dar nu asa ii dai deodata chilotii jos si... Nu coboara cu limba incet incet mai intai in zona pubiaba apoi... Sau poti sau poti sa incepi cu un dus de preferat (pentru eventualele mirosuri/gusturi)si apoi sex oral deci modalitati sunt multe trebuie doar sa stii cum si ce sa faci nu iti fie rusibe nu poti sa eamai virgiba toata viata!
.
username121212 întreabă: